2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp szeptember 13. - 2019.09.13. Erre számíthatsz ma!

Napi horoszkóp szeptember 13. – 2019.09.13. Erre számíthatsz ma!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Munkahelyeden végre elismerik teljesítményed, amely az anyagiakban is megmutatkozik majd. Nagyon jó munkaerő vagy, de főnökeidnek kellett hozzá idő, hogy ezt észre vegyék. Ma vigyázz magadra, kerüld el a balesetveszélyes szituációkat, mert azokból csakis rosszul jöhetsz ki. Újonnan megismert partnereddel jól alakulnak a dolgok, de azért ne légy tolakodó, kettőtökön múlik, hogy alakul a szerelmi életetek.

Bika (04.21. – 05.21)

Ez az év rengeteg változást hozott már eddig is az életedbe, de most lehet, hogy új munka után kell nézned. Ne keseredj el, mert az ilyen helyzetek is fantasztikus dolgokat képesek kihozni az emberből. Akár visszaülhetsz az iskola padba is, hogy teljesen új szakmai irányba tereld karriered. Párkapcsolatodban viszont teljesen biztos lehetsz. Bármilyen folytatás mellett is döntesz, a párod száz százalékban támogatni fog.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Felejtsd el korábbi párkapcsolataidat, ne hasonlítsd hozzájuk a mostaniakat. Partnered komoly döntésre szánja el magát, amellyel nagyon boldoggá tesz téged. Emellett munkádban is előre lépést teszel, te irányíthatod a cég egy részlegét, ahol eddig alkalmazottként dolgoztál. Azonban mindenképp szánj időt a kikapcsolódásra is, néha kell egy kis lazítás.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagy a valószínűsége annak, hogy munkahely váltásra kényszerült, hisz sem a főnököddel nem jössz ki igazán jól, sem magát a munkádat nem érzed magadénak. Ez nem a te világod. Szerencsére anyagi gondjaid nem lesznek, mert minden hónapban félre tudtál tenni egy bizonyos összeget. Itt az ideje, hogy megtaláld önmagad, és végre azt csináld, amit mindig is szerettél volna.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Merned kell változtatni! Nemcsak a munkahelyi dolgokból van eleged, hanem a partnereddel való állandó vitákból is. Ne halogass semmit, tedd meg a megfelelő lépéseket, hogy az életed végre a jó úton haladhasson. Először nagyon nehéz lesz új életet kezdened, de hidd el, megéri, ha újra boldognak érezheted majd magad.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Boldog párkapcsolatban élsz, de sajnos életed szerelme még nem érzi magát elég magabiztosnak a házassághoz. Pedig neked semmi más vágyad nincs a közeljövőben. Hagyj neki egy kis időt, pontosan tudja, hogy te mit szeretnél, és nem fog csalódást okozni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Sok olyan esemény fog történni ma, amire még csak nem is számítasz. Szerencsére mindegyik a jókedvet fogja növeli. Az eddigi megpróbáltatások után már csak jó fog következni. Munkahelyeden plusz pénz fogja ütni markod, köszönhetően lenyűgöző teljesítményednek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Idei többletbevételedből megveheted álmaid otthonát, amire olyan nagyon rég vágysz. Keményen megdolgoztál ezért, megérdemled, hogy olyan házat biztosíthass a családodnak, amelyben mindenki tényleg otthon érezheti magát. Párod és gyermekeid is imádni fogják új lakhelyüket, hisz tűzön-vízen át veled tartanának.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Mostantól a hobbid lesz a megélhetésed. Világ életben erre vágytál, és a belefektetett energia meghozta gyümölcsét. Lehetőséged nyílik rá, hogy olyan embereket ismerj meg, akikben örök barátokra találsz, és talán köztük lesz az is, akivel leélheted hátralévő életedet is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Rengeteg időt fogsz tölteni utazással, nemcsak munka ügyben, hanem a magánéletben is. De ne feledkezz meg itthon maradt barátaidról, akik hozzá segítettek sikeredhez. Anyagi gondjaid ugyan nincsenek, de ne kezd el ész nélkül szórni a pénzt. Valaki még a mai napon nagyobb kölcsönt is kérhet tőled, de jól gondolt meg, kockáztatod-e a barátságát ennek a személynek. Hiszen te is pontosan tudod, hogy az üzletben nincs barátság.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Egy váratlan esemény nagy hatással lesz életedre. Ne hagyd ki a kötelező szűrővizsgálatokat, mert jobb félni, mint megijedni. A mai nap kicsit nyűgösebben ébredsz, de amint elfogyasztod a reggeli kávédat, mindjárt szebbnek fogod látni a világot. Lepd meg szerelmedet egy romantikus vacsorával, ez a legjobb lezárása a napnak.

Halak (02.20. – 03.20.)

Az egész napodat az optimizmus fogja jellemezni, pedig nem indul túl jól a nap. Egy kicsit elkésel a munkából, de senki nem szúr le emiatt, mert rögtön beleveted magad a tennivalókba. Együtt fogsz ebédelni egy családtagoddal, ami végképp feldobja a napod. Este korán bújj ágyba, ha aludni nem is tudsz, jól fog esni a pihenés.

Ezek is érdekelhetnek