2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp szeptember 17. - 2019.09.17. - Baráti segítség, munkahelyi és szerelmi...

Napi horoszkóp szeptember 17. – 2019.09.17. – Baráti segítség, munkahelyi és szerelmi sikerek várnak rád ma!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Pénzügyi problémáid adódhatnak a mai napon, annak ellenére, hogy mindig van megtakarított pénzed is. Nagyon alaposan gondold át, hogy mit fogsz tenni, ugyanis nem tanácsos egy hirtelen kölcsönbe beleugranod. Az elkövetkezendő időkben amúgy is szükséged lehet félretett pénzedre, így ne kapkodd el a döntést. A bank helyett inkább fordulj egy családtagodhoz vagy barátodhoz, szívesen fognak segíteni szorult helyzeteden.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Mostanában szinte sziporkázol, minden úgy sikerül, ahogy azt előre eltervezed. De ne feszítsd túl húrt, mert különös ma, kollégáid nem tetszésével szembesülhetsz. Mindenki tudja, hogy te vagy a legjobb, nem kell villogtatnod tehetségedet. Főnökeid tisztában vannak vele. Ma egy számodra kedves személynek végre sikerül felkeltened érdeklődését, így nem várt fordulatot vehet szerelmi életed is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma semmilyen különösebb dolgod nincsen a szokásosokon kívül, azonban egy barátod a segítségedet fogja kérni. Mivel nincs kedved semmihez, inkább lemondanád a találkozót, de ne tedd. Még sosem volt ekkora szüksége egy baráti beszélgetésre és tanácsra. Te is jobban fogod érezni magad, ha kicsit megnyugtathatod őt.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Egy utazás alatt megismerhetsz valakit, vagy akár egy régi szerelmeddel is találkozhatsz, akivel újra átélheted régen elfojtott érzéseidet. De ne éld bele magad túlságosan a dolgokba, hisz korántsem biztos, hogy most sikeresebb lesz a kapcsolat, mint annak idején volt. Mindannyian tudjuk, hogy csak a káposzta jó felmelegítve, de ha ügyesen intézed a dolgaid, akkor talán mégsem halálra ítélt szerelemről van szó. De ne feledd, nem minden rajtad múlik.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Bár még csak kedd van, te már nagyon ki vagy merülve. A hétvégén sem tudtad kipihenni magad, mostanra pedig már nem maradt semmi energiád. De erőltess egy kis mosolyt az arcodra, így mások is sokkal kedvesebbek lesznek hozzád. Nem lesz könnyű végig csinálnod a mai napot, így ha haza értél, bújj ágyba. Egy hosszabb alvással újult erővel kezdhetsz neki a szerdának.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Az utóbbi időszak nagyon stresszes volt számodra. Itt az ideje, hogy legalább egy kis időre elfeledkezz problémáidról és lazíts egy kicsit. A sport megfelelő kikapcsolódást jelenthet számodra. Ha még tanulsz, egy kis futás vagy séta után, tiszta fejjel szívhatod magadba a tudást.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nagyon mély beszélgetésbe keveredsz egy ismerősöddel, amely közelebb is hoz benneteket egymáshoz. Nem is gondoltad volna, hogy ilyen fantasztikus ember a kollégád. Végre találtál egy embert, akivel nemcsak a munkahelyi, de a magánéleti problémáidat is megoszthatod, emellett pedig nagyon megbízható személy is. Biztos lehetsz benne, hogy ha bármit elmondasz neki, köztetek is fog maradni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A mai napon felejtsd el saját igényeidet, mert párodnak vagy gyermekeidnek nagy szüksége lesz rád. Így bele is feledkezel abba, hogy nekik segítesz, amely később nagy elégedettséggel fog eltölteni. Büszke lehetsz családod minden tagjára, hisz nem röstellnek segítséget kérni, ha bajban vannak. Az pedig, hogy mindezzel hozzád fordulnak, hatalmas örömmel tölt el.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Nagyon optimistán kezded a mai napot, de egy kollégád megpróbálja leszívni minden energiádat. Csak a problémákkal, gondokkal keres ma téged, így nehezen tudsz koncentrálni saját feladataidra. Ne hagyd, hogy elkedvetlenítsen, inkább zárd be az irodád ajtaját, hogy időben leléphess, mivel kedvesed csalódott lenne, ha ma is későn érnél haza.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Fordulatot vesz párkapcsolatod, ugyanis végre ráébredsz, hogy neked is van önbecsülésed, nem engedheted, hogy bárki elnyomjon. Egy kapcsolat így sosem fog működni. Próbáld meg megbeszélni szerelmeddel a dolgokat, ha pedig végképp nem juttok egyezségre, itt az ideje tovább lépni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A mai egy nagyon szerencsés nap lesz. Mind a munkában, mind a szerelemben és akár a szerencsejátékban is. Adj fel egy lottót, vegyél egy kaparós sorsjegyet, ma biztosan nyereménnyel térsz haza. Karriered is szárnyal felfelé, a mai nap még egy előléptetés is kilátásba kerülhet.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Rendkívül kreatív vagy ma. Felejtsd el a házi munkát, kapcsolódj ki, menj el kirándulni. Engedd el a gondjaidat. A csillagok állása is azt mutatja, hogy ma minden össze fog jönni. Különleges tapasztalatokkal gazdagodhatsz, ha kiszakadsz végre megszokott környezetedből. Az új ismeretségek fantasztikus eredményekkel zárulhatnak, legyen szó munkahelyi vagy szerelmi kapcsolatokról.

Ezek is érdekelhetnek