2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp szeptember 18. - 2019.09.18. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp szeptember 18. – 2019.09.18. – Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nagyon bölcsnek kell lenned. Általában kiállsz magadért, ha kell kiveszed a részed a vitás szituációkból. Ma azonban jobb, ha minél messzebb leszel ezektől, mert csak árthatsz magadnak. Olyan valakit is megsérthetsz, akit végképp nem szeretnél, vagy az illető hallhatja, mit gondolsz róla vagy az adott helyzetről. Igyekezz végezni a munkáddal, hogy minél előbb indulhass haza. Hidd el, jobb a békesség!

Bika (04.21. – 05.21)

Ma felejtsd el a szokásos hisztit, ami mostanában uralkodik rajtad. Semmi értelme, főleg, hogy senki sem figyel rád, így nem érsz el vele semmit. Ha egy kicsit megerőlteted magad, megismerhetsz új embereket vagy új helyeket, ne hagyd ki a kínálkozó lehetőséget! Jövőd alakulásában is nagy jelentősége lehet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Egy titokzatos idegen le sem veszi rólad a szemét. Nyilvánvaló, hogy igencsak félénk. Ne félj kezdeményezni! Lehet, hogy valami jó fog kisülni belőle. Úgyis mindig hiányolod a kalandot az életből, itt a lehetőség, ragadd meg!

Rák (06.22. – 07.22.)

Nyugalmas és csendes napod lesz, köszönhetően annak, hogy ma nem kell a munkahelyedre menned. Igaz, otthon is vár rengeteg feladat, de te döntheted el, mit csinálsz meg és mit nem. Ha gyermekeid vagy párod ma otthon lesznek, csináljatok közös programot, hiszen nagyon régen voltatok már együtt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nagyon fitt vagy és kipihent, munkádban ma nagyon könnyen teljesíted feladataid. Megtervezheted a családi pihenést. Egy csapásra kettőt is találhatsz, ugyanis főnököd üzleti útra küld, ahova viheted őket is. A reggeli értekezletek után pedig az egész napod velük töltheted. Így végre nem kell vitába keveredned azért, mert szinte sosem vagy otthon.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagyon vágysz már a szerelemre, valakire, akivel mindent megoszthatsz. De ha otthon ülsz, akkor még nagyon sokáig várhatsz is. Végig dolgoztad a nyarat, vegyél ki szabadságot, és vesd bele magad az ismeretlenbe. Nem kell egyedül csinálnod, vidd magaddal egy barátodat, aki eddig is mindenben támogatott. Meglátod, nem fogod megbánni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem kell mindig mindenen dühöngened. Lazíts egy kicsit, ne stresszelj rá mindenre. A munkahelyeden is keveredhetsz bosszantó helyzetbe, de fogd vissza magad, mert a főnököd nem sokáig tolerálja már kirívó viselkedésedet. Ha esetleg magánéleti probléma okozza harcias természeted, beszéld meg pároddal a gondokat, sokkal jobban fogod érezni magad utána.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vége a pörgősebb időszaknak, itt az ideje a pihenésnek. Mindig csak hajtasz, barátaidat pedig elhanyagolod. Szervezzetek közös programot, mindannyian örülni fognak, hogy végre találkozhatnak veled. Életed párját pedig el egy romantikus vacsorára, lepd meg egy csokor virággal, minden nőnek jól esik, ha gondolnak rá és néha napján kényeztetik egy kicsit.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hangulatod nagyon izgatott a mai napon, mert valamilyen nagy változás előtt állsz. Legyen ez munkahelyi vagy magánéleti, ne kapkodj a döntéssel, mert annak soha nincs jó vége. Vonulj el egy kicsit mindenkitől, hogy tiszta elmével hozhasd meg döntésedet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nyugodt napod lesz ma, mert egyedül dolgozhatsz, nem zavar senki, így végre saját tempód és kedved szerint alakíthatod a napot. A lényeg, hogy azt csinálsz, amit akarsz, az sem biztos, hogy egyáltalán be kellene menned dolgozni. Fontold meg, hátha akad valamilyen jó program valakivel, akit már nagyon régen nem láttál. Meglepetéseket hozhat még a nap, hosszú lesz az éjszaka is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Végre kezedbe veheted az irányítást. Vezetővé válásod nemcsak neked okoz örömöt, hanem kollégáidnak is, hiszen nálad jobb vezetőt nem tudnának elképzelni. Azonban ne kérkedj azzal, hogy milyen előnyökhöz jutottál, mert bármennyire is bírnak téged, senki sem szereti hallani.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem szabad sürgetned a dolgokat, minden halad a maga tempójában, inkább te alkalmazkodj másokhoz. Ők is segítettek neked, amikor szükséged volt rá, itt az idő, hogy ebből te is visszaadj valamit nekik. Ezzel nemcsak, hogy jobban fogtok tudni együttműködni, de a tiszteletet is kivívod magadnak.

Ezek is érdekelhetnek