2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp szeptember 19. - 2019.09.19. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp szeptember 19. – 2019.09.19. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Egy váratlan esemény zavarhatja meg a mai napod, de ne aggódj, mert semmi rossz nem fog történni. Sőt, talán még örömödet is leled majd benne. Ha valamit előre elterveztél mára, tedd át egy másik napra, mert nem lesz időd megvalósítani terveidet. Ha mindenképp túl kell esned néhány feladaton, akkor sem kell kétségbe, mert vannak akik szívesen segítenek mindenben.

Bika (04.21. – 05.21)

Úgy érzed, kezdenek kicsúszni a dolgok a kezeid közül. Ne akarj mindent egyedül irányítani vagy megoldani! Pénzügyi akadályok esetén kérj segítséget a hozzáértő emberektől. Nem szégyen. Főleg, mivel ha belekavarodsz a dolgokba, biztosan nem úgy sülnek el, ahogy azt szeretted volna.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Egy ismerősöd megharagszik ma rád, mert már sokadszorra mondod le a vele megbeszélt találkozót. Biztosítsd arról, hogy nem kitalált indok miatt teszed ezt. Abban az esetben viszont, ha olyan programot támad, amelyre őt is magaddal viheted, ne gondolkozz, még ha dolgozol is, akkor is jól fog esni neki, hogy segíthet vagy a közeledben lehet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Könnyen előfordulhat, hogy ma úgy ébredsz, hogy mindened fáj. A mai nap semmiképp sem lehet alkalmas sportolásra vagy bármilyen más megterhelő tevékenységre. Főzz vagy rendelj magadnak egy egyszerű ebédet, és dőlj le. A pihenés lehet a legjobb mai programod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma leginkább mindenkit elüldöznél magad mellől, senkit nem vagy hajlandó elviselni. Ha tudsz otthonról dolgozni, tedd azt, nem lenne jó összevitatkozni a főnököddel. Ha pedig mindenképp be kell menned munkahelyedre, kerüld el, akit csak lehet, ezzel jócskán megkönnyítheted magadnak a napod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A reggeli kávéval és a kellemes társasággal nagyon jól indul a napod. Ma egész nap jókedvű leszel, semmi nem ronthatja el hangulatod. A munkaidő hipp-hopp elrepül majd, este pedig újra szerelmeddel lehetsz, ez pedig mindennél többet ér számodra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Egyik ismerősöd ma nagyon dühösen és feldúltan érkezik hozzád, de szerencsére nem veled van problémája. Nem sok időd van rá, hogy meghallgasd, de jó barát lévén nem tehetsz mást. Sikerül megnyugtatnod őt, jó tanácsokkal látod el, így még nincs veszve semmi, mindketten visszatérhettek megszokott életekbe és folytathatjátok mai teendőiteket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kellemetlenséget okozhat számodra, hogy egy nagyon fontos dolgot nem találsz meg. Persze a gyerek is ilyenkor nem találja meg a cipőjét vagy egyéb más dolgát, így biztosan nem fogsz odaérni időben dolgozni. Ne haragudj meg rá, valahol biztos megvan minden. Légy türelemmel, elő fog kerülni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nagyon összeveszel egy számodra fontos személlyel, és olyan dolgokat vágtok egymás fejéhez, amiket valójában nem is úgy gondoltok. Engedd ki a gőzt, menj el kocogni vagy sétálni. Egy kis friss levegő után te is máshogy fogod látni a történteket. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nem vagy humoros kedvedben, elfáradtál, eleged van mindenből és mindenkiből. Ne kapd fel a vizet minden kis poénra, mert csak magadnak ártasz vele. Engedd el a füled mellett, fejezd be a munkát, otthon a nyugalom szigete vár majd. Csak a kutyáddal kell játszanod egy kicsit, ami persze téged is kizökkent a stresszes hangulatból.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Még csak csütörtök van, de mindenki feszült a munkahelyeden. Ahogy befejeztétek a napot, fogjatok össze, menjetek el együtt lazítani, így sokkal könnyebb lesz kibírni a hét utolsó munkanapját.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma úgy érezheted, hogy megkerültek téged, mert nélküled hoztak meg egy fontos döntést, amely rád is komoly hatással lesz. Ne légy megsértődve, lehet, hogy csak meg akartak kímélni egy kellemetlen helyzettől. Ha pedig nem így van, lehet hogy ezek után neked is a fejed után kellene menned. Ebből a szituációból is tanulhatsz, fordítsd a saját előnyödre a dolgokat.

Ezek is érdekelhetnek