2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp szeptember 20. - 2019.09.20. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp szeptember 20. – 2019.09.20. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap valaki visszautasíthatatlan állásajánlatot tesz neked. De azért, ne hamarkodd el a döntést, bizonyosodj meg róla, hogy tényleg valós dolgokat ajánlottak neked. A mai világban már nem szabad hirtelen döntéseket hozni, mert könnyen ráfaraghatsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Ez a nap nagyon jól kezdődik számodra, csendes, nyugodt környezetben ébredsz. Sétálj egyet a kertben a reggeli kávéddal, így lendületet vehetsz a munkához. A szerelmi életben is változások következhetnek be, az pedig csak rajtad múlik, hogy jól vagy rosszul alakulnak majd a dolgok.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Lehetőséged nyílik rá, hogy minden adósságodtól megszabadulj. Egy jó befektetés nagyot lendíthet anyagi helyzeteden, így végre egyenesbe kerülhetsz, el kezdheted tervezni jövődet. Most már nagyobb lehetőséged lesz arra, hogy megvalósítsd álmaidat.

Rák (06.22. – 07.22.)

Soha nem bízol senkiben. Ezt ugyan nagyon jól teszed, de ma találkozhatsz valakivel, aki megváltoztatja benned ezt a rossz előítéletet. Nemcsak rendkívüli barátra, hanem akár egy örök társra is találhatsz az illetőben, ha hajlandó leszel megnyílni neki.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénzügyekben mindig nagyon óvatos vagy. Valaki viszont a mai napon megérdemli, hogy meglepd egy kis ajándékkal. Támogatód lehet akár egy kolléga vagy a szerelmed, a lényeg, hogy ne felejtsd el megköszönni neki a sok segítséget. Ha végképp nincs időd az ajándék vásárlásra, akkor vidd el őt vacsorázni, így mindkettőtöknek szerezhetsz egy fantasztikus estét.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Túlságosan aggodalmaskodó voltál az elmúlt időszakban. Jó lenne, ha végre a dolgok mélyére ásnál és kiderítenéd, mi nyomja a szíved valójában. Erre kiválóan alkalmas lehet egy közeli barát, de ha neki nem tudsz megnyílni, akkor jobb lenne, ha szakemberhez fordulnál, mert különben rámehet az egészséged is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Túlvállaltad magad az elmúlt időben. Ettől nagyon fáradt vagy, de nem mered rábízni munkád másra. Pedig jobban tennéd, ha megbíznál kollégáid szakmai tudásában. Ők is képesek ellátni a feladatokat, te pedig pihenhetnél végre. Nagyon rád férne. Otthon is többször feszült a hangulat. Menjetek el nyaralni, közelebb hoz titeket egymáshoz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Itt az ideje, hogy átértékeld kapcsolataidat. Nem érdemes időt pazarolnod olyan emberekre, akik meg sem érdemlik. Soha nem számíthattál rájuk, amikor szükséged lett volna rá. Koncentrálj azokra, akik valóban érdeklődnek irántad, igaz barátokra lelhetsz bennük. Szervezzetek estére közös programot, emlékezetes este elé fogtok nézni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma több nehéz helyzetet gördít eléd az élet, de ez neked nem okozhat problémát. Humorérzéked kihúzott már sok csávából, de ne ess túlzásba, te nem vagy bohóc. Az sem jó, ha túl komolytalan vagy, azzal nem inspirálod munkatársaid. Dugjátok össze a fejeteket, a nap végére minden gondtól megszabadulhattok, emellett főnökötök is elégedett lesz majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma valaki keresztbe húzhatja számításaidat. De ne orrolj meg rá emiatt. Üljetek le és beszéljétek meg a problémáitokat, ezután könnyen fogtok majd együttműködni, ha már egyszer így alakult a helyzet. Rendkívül jó csapatjátékos vagy, egy ember nem okozhat neked gondot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ne légy önfejű, hagyd, hogy mások elmondhassák véleményüket. Ha tudod, hogy igazad van, akkor is hallgasd meg őket, így még a végén kedvelni is fognak téged. Az sose, jó, ha valakire ráerőszakolod akaratodat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma meg kell oldani a vitás helyzeteket, ezt pedig egy közös étkezés mellett tehetitek meg legkönnyebben. Ne félj elmondani, hogy mit gondolsz, meg fogják érteni. Ha főnököddel ülsz le ebédelni, mondd el neki jövőbeli terveidet, nagy segítségedre lehet benne.

Ezek is érdekelhetnek