2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp szeptember 23. - 2019.09.23. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp szeptember 23. – 2019.09.23. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A mai napod elég érzelmesnek ígérkezik. Az egyik pillanatban úgy érzed, hogy minden rendben van és bármire képes vagy, a másikban pedig összeveszel mindenkivel, aki az utadba kerül. Beleértve a családodat és a kollégáidat is. Ők nem tehetek róla, hogy te nem vagy a topon, így próbáld meg leküzdeni rossz hangulatodat, mert ennél csak kellemetlenebb helyzetbe kerülhetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ez a nap nem a tiéd. Legalábbis így érzed miután felébredtél. Össze kell szedned magad, hiszen ma rengeteg munka vár rád. De nem kell mindent egyedül csinálnod, ugyanis egy kollégád segítő kezet nyújt majd neked, így nincs is más dolgod, mint elfogadni azt. Először meglepődsz az ajánlaton, de aztán rájössz, hogy mennyire jól tudtok együtt dolgozni. Így a munkanap végére minden feladatot sikeresen el fogtok végezni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Elképesztő energiával vágsz neki a mai napnak, azonban lelkesedésed hamar alábbhagy majd. Úgy érzed, elfáradtál, nem bírsz több feladatot megoldani. Ha megteheted pihenj egy kicsit, ebédelj meg, így könnyebb lesz befejezni a mai napra kitűzött munkát, és a végén még dicséretben is részesülni fogsz érte.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma olyan emberekkel is együtt kell dolgoznod, akikkel eddig nehezen jöttél ki. Ez a nap azonban tökéletes arra is, hogy rendezzétek nézeteltéréseiteket is. Ezek után már gördülékenyen fognak menni a dolgok, hisz mindenki tudja, mi a feladata.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Nyugodt, kiegyensúlyozott nap vár rád. Munkáddal is fantasztikus tempóban haladsz, de az eredményekre még várni kell. Otthon a párod isteni vacsorával vár, igyekezz, hogy ne késs el. Kiöntheted neki a lelked, utána meg fogsz könnyebbülni. Szerelmed pedig tudatja veled, hogy bármiben számíthatsz rád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma kifejezetten nyugodt hangulatban ébredsz, így olyan feladatokat is elvégezhetsz, amelyekhez eddig nem volt türelmed. Ha hivatalos ügyeket kell intézned, ne halogasd, mert ma gyorsan a végére érhetsz mindegyiknek, anélkül, hogy órákig állnál sorba.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Fokozott érzelmi állapotban vagy, így bármelyik pillanatban eldurranhat az agyad. Ha teheted, akkor inkább ne menj emberek közé, mert képtelen vagy elviselni bárkit is. Talán a hidegfront okozza a feszültséget, holnapra már kialszod az egészet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Munkahelyeden belefáradtál a monoton munkába. Úgy érzed, ideje változtatnod. Tedd meg, ne habozz. Vár rád még ennél sokkal jobb munka is az életben. Ha nem is találsz rögtön, párod addig is támogatni fog. Ha te boldog vagy, ő is az, és ha ehhez kell egy kis idő míg kitalálod, mit szeretnél csinálni, nem okoz majd köztetek feszültséget.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A mai nap elég unalmasnak és eseménytelennek tűnik. Munka után viszont találkozol valakivel, akit már rég nem láttál, és egy felejthetetlen estét töltetek majd együtt. Ebből még több is kialakulhat, de ehhez hagynod kell, hogy a dolgok menjenek a maguk útján.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma tervezhetsz bármit, minden össze fog jönni. Nem kell feltétlenül a munkádra koncentrálnod, ma csinálj valamit, ami neked jó. Ha mindenképp dolgoznod kell, ess túl rajta hamar, hogy a nap hátralévő részében csak magaddal foglalkozhass. Estig nem lesz otthon senki, így végre aludhatsz is néhány órát.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma kifejezetten romantikus hangulatban vagy. Ha már van párod, akkor felejtsd el a kalandokat és tervezz programot magatoknak, ahol kizárólag csak kettesben lehettek. Ha pedig nincs, akkor jól gondold meg, mit csinálsz, mert nem biztos, hogy le kellene állnod az első emberrel, aki az utadba akad. Csemegézgess egy kicsit, elég nagy a választék.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma nagy döntés elé kerülsz. El kell végre határoznod magad, hogy érdemes-e időt pazarolni egy olyan emberre, aki csak akkor keres, ha szüksége van rád. Visszafelé azonban ez egyáltalán nem működik. Valami vonz az illetőben, de hidd el, ebből soha nem lesz semmi.

Ezek is érdekelhetnek