2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp szeptember 27. - 2019.09.27. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp szeptember 27. – 2019.09.27. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem várt fordulat következik be életben. Ha eddig nem jártál sikerrel, akkor most szerelembe eshetsz. Azonban előfordulhat az is, hogy apró pénzügyi nehézséged támad. Az elmúlt napok nagyon sikeresek voltak számodra, tehát lesz elég energiád arra, hogy ezt az akadályt is simán átlépd.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma úgy érzed, mindenképpen el kell költened egy kis pénzt. Azonban, ha már vásárolni mész, ne feledkezz meg szeretteidről sem, hiszen egy apró ajándékkal is nagy örömöt szerezhetsz nekik. Arra azonban nagyon figyelned kell, hogy ne veszíts el semmit, mert ilyenkor hajlamos vagy a szétszórtságra. A mai világban pedig az emberek, mint tudjuk, nem szívesen juttatják vissza a tulajdonosnak az elveszett tárgyakat, főleg, ha a pénztárcád lesz az, amit elhagysz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Attól, hogy ma van a hét utolsó munkanapja egész jól indul a napod, pedig már nagyon fáradt vagy. A lényeg, hogy ma semmiképp ne vállald túl magad, hogy minél előbb hazamehess szeretteidhez. Mivel az idő viszonylag kegyes lesz hozzánk a hétvégén, szervezzetek közös programokat, mindenkinek jót fog tenni egy kis lazítás.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma már péntek van, úgyhogy légy nagyon türelmes kollégáiddal vagy ügyfeleiddel. Ha képes vagy egy kis mosolyt erőltetni az arcodra, mások is kedvesnek fognak találni és nem fogják elrontani a napod. Este viszont te lehetsz a központ az egész társaságban, ugyanis végre megejthetitek az a bulit, amit hetek óta terveztek. A mai nap mindenkinek megfelelő időpont a felesleges gőz kiengedésére.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ne hagyd, hogy olyan dolgokra beszéljenek rá, amiket te nem szeretnél. Igaz, hogy mindig a saját megérzéseidre hallgatsz, de a mai nap már túl fáradt vagy ahhoz, hogy gondolkozz. Inkább menj el edzeni vagy futni, hogy kikapcsold az agyad, ami amúgy is tele van gondolatokkal. A hétvége pedig alkalmas lesz arra, hogy ezeket mind rendbe szedd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Már hetek óta őrlődsz két ember között, úgyhogy végre ideje lesz, hogy dönts. Ők ugyan nem tudnak egymásról, de a dolgok mindig kiderülnek. Jól vigyázz, nehogy két szék közül a padlóra ess. Gondolj át mindent alaposan, szedd rendbe érzéseidet, ne játssz tovább velük, ők is érző emberi lények.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ismét túl sok időt töltesz a munkahelyeden. A családod kezdi megelégelni a dolgot. Igaz, hogy mindenki pénzből él, de annyit nem ér az egész, hogy a végén egyedül maradj. A hétvégén tedd félre minden feladatod és töltsd a szeretteiddel az egészet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Igyekezz befejezni a mai munkád, de ne siess haza, hanem menj el valahova egyedül, ahol egy kicsit levezetheted a heti feszültséged. Egy kis úszás, futás vagy szauna kiváló lesz erre. Utána már sokkal megkönnyebbültebben térhetsz haza, elkerülve az otthoni veszekedéseket, amiknek nagy része fáradtságodból kerekedik ki. Ezáltal nagyobb türelmed lesz gyermekeidhez is, párod pedig rendkívül boldog lesz, hogy csak veled töltheti az egész estét.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerelmi életed nem várt fordulatokat tartogat számodra. Lehetséges az is, hogy akiről eddig csak álmodoztál viszonozza majd érzéseidet, de az is lehet, hogy ráébredsz, minden eddigi erőfeszítésed hiábavaló volt. A lényeg mégis az, hogy nem ragadsz le ott, ahol eddig voltál, itt az ideje tovább lépned és folytatni életed, nyitottnak lenned az élet adta lehetőségekre.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma abszolút nem vagy jó hangulatban, úgyhogy ha lehet, ne vezess, válaszd a tömegközlekedést, így elkerülheted a baleseteket. Kollégáiddal is képes leszel a kötözködésre, de próbáld megállni ezt, hisz ők nem tehetnek róla, hogy bal lábbal keltél fel. Pároddal beszéld meg otthon a mai napod, meséld el, mi történt veled, ő sokkal türelmesebb és megértőbb lesz veled.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Végre minden félbehagyott ügyednek pontot tehetsz a végére. Ha pedig ez megtörtént, pakold be a bőröndödet és utazz el a hétvégére. Szükséged van a lazításra, hogy feltöltődve kezdhess neki az új munkahétnek. Nem muszáj egyedül menned, hívd fel egy barátodat vagy vidd el a szerelmedet magaddal, velük őszintén megbeszélheted minden problémádat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma kifejezetten jó napod lesz. Mindenkivel tisztázhatod problémáidat egy őszinte beszélgetéssel. Szerelmed is meg fog nyugtatni, hogy te vagy a legfontosabb a számára, így végre nem kell kételkednek semmiben. Este vidd el egy romantikus vacsorára, fantasztikus órákat tölthettek majd együtt, ami után végre visszanyerheted magabiztosságodat is.

Ezek is érdekelhetnek