2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp szeptember 28. - 2019.09.28. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp szeptember 28. – 2019.09.28. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A mai nap fantasztikus lehetőséget tartogat számodra, hisz megismerhetsz valakit, akiben igazi szövetségesedre találhatsz. Az élet kísértések sorozata, de ha van párod, mindenképpen ellent kell állnod nekik. Lehet ugyanis, hogy ez az ember nemcsak a munkádban, de a hétköznapokban is megfelelő társnak tűnik, legalábbis első látásra. De, mint tudjuk, a látszat néha csal.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Eddig sem volt unalmas az életed, de most felpezsdül körülötted minden. Számtalan lehetőség nyílik meg számodra, neked azonban el kell döntened, melyiket használod ki majd. Ne hamarkodj el semmit, most tényleg nagyon fontos, hogy jó döntést hozz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Egy kis anyagi slamasztikába kerülsz a mai nap, mert valaki ugyan megígérte neked, hogy visszaadja a tartozását, de nem tartja be ígéretét. De nem kell túlságosan aggódnod, hiszen nem hosszú csúszásról van szó, csupán csak arról, hogy ő sem kapta meg a neki járó összeget munkájáért. Ez alatt a pár nap alatt húzd össze a nadrágszíjat, akkor elég összeg áll majd rendelkezésedre, míg visszakapod a kölcsönt.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma tisztázhatsz minden eddigi problémádat mindenkivel, akivel mostanában gondjaid voltak. Pároddal is sokat vitatkoztatok az elmúlt időben, de a lényeg, hogy ma mindent rendbe hozhatsz. Nem az a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem hogy szeretetben és békességben éljetek tovább.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma nem vagy túl kommunikatív hangulatodban. A kommunikáció viszont elengedhetetlen a munkádban. Szedd össze magad, erőltess egy kis mosolyt az arcodra, ugyanis így könnyebben túlélhetted a mai napot. Este pedig nincs is más dolgod, mint a pihenésnek szentelni a nap hátralévő óráit.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma kifejezetten optimistának mondhatod magad. Jó kedvvel ébredsz és semmi sem ronthatja el mai kitűnő hangulatod. Ezzel sok mindent elérhetsz mind a munkádban, mind pedig a magánéletben. Csak így tovább, minden álmodat megvalósíthatod, ha továbbra is ilyen marad a hozzáállásod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Végre hosszú idő óta először megkezdheted az első szabad hétvégédet. Ha egyedül vagy, csinálj bármit, amihez kedved van. Viszont, ha van családod, akkor dugjátok össze a fejeteket és szervezettek olyan programot, amelyen mindannyian kitűnően szórakozhattok.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma kifejezetten féltékeny hangulatban vagy. Párod ugyanis mostanában elhanyagol, csak a munkájának szenteli minden idejét. Lepd meg egy kis ajándékkal vagy egy kirándulással, ha ezekre is nemet mondd, akkor itt az ideje, hogy lezárd a dolgot kettőtök között, hisz nincsenek jó kilátásaitok a közös jövőre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Az élet ma újabb akadályt gördít eléd, de mivel téged nem állíthat meg semmi abban, hogy elérd céljaidat, pillanatok alatt túl teszed magad a nehézségeken. Ha pedig egyedül mégsem megy, akkor pontosan tudod, hogy kihez kell fordulnod.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma senkivel nem találod meg a közös hangot, ezért egyszerűen úgy döntesz, hogy elvonulsz a világ elől. Ezáltal te sokkal jobban fogod magad érezni, hisz végre csak magaddal foglalkozhatsz, míg mások főhetnek a saját levükben, hisz téged hidegen hagynak felesleges vitáik.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Egyik ismerősöd utazást tervezett a hétvégére, de valamilyen családi okból le kell mondania. Ebből viszont te profitálhatsz, hisz átadja neked a lehetőséget, így egy fantasztikus hétvégét tölthetsz el családoddal. Véletlenül se jusson eszedbe, hogy nem fogadod el ezt a visszautasíthatatlan ajánlatot.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma már sokkal optimistábban látod a helyzetet, mint az elmúlt néhány napban. Ne add fel a küzdelmet, hamarosan elérheted célodat, ezáltal pedig megvalósíthatsz mindent, amiről eddig álmodtál. Családod mindenben támogat, ez adja meg neked az lökést arra, hogy mindvégig kitarts majd.

Ezek is érdekelhetnek