Napi horoszkóp 2022. december 24. – Újra együtt

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Az utolsó előtti pillanatban végre megtalálod a módját annak, hogyan végezhetsz mindennel időben, mielőtt még bárki megérkezne. Ha vannak gyermekeid, akkor a nagyszülők szívesen segítenek neked, míg feldíszíted a fát és befejezed az ünnepi menüt. Ha pedig nem így van, párod lesz hatalmas segítségedre.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Szenteste te vagy az, aki koordinálja a karácsonyi készülődést és annak utolsó simításait. Rengeteg ötleted van, hogy mit hogyan kellene csinálni, még akkor is, ha nem igazán vagy karácsonyi hangulatban. Estére már ezzel sem lesz gond, hiszen szeretteid körében minden arannyá válik.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Ideje lenne végre lazítanod. Bár karácsonykor nem megy ez annyira könnyen, míg rajtad van a feszültség az ajándékok miatt. Ne vágj csalódott vagy dühös képet azért, ha esetleg nem tetszik, amit kaptál! Egyszerűen csak mosolyogj és köszönd meg, hisz szeretteidet a jó szándék vezérli.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Mint minden évben, most is máshogy alakul a karácsony. A hangulatod már napok óta megvan, ne hagyd, hogy bármi is elrontsa azt! Ma az a fontos, hogy minden felnőtt és gyermek jól érezze magát szerettei körében. Fantasztikus estében lehet részed, hiszen ahol a szeretet megvan, ott mindenki gazdag ember.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Nem biztos, hogy ma megkapod azt az ajándékot, amire vágytál, de ami késik nem múlik. Előfordulhat, hogy csak egy-két napot tolódik, de az is könnyen lehet, hogy már előre megkaptad azt. Biztos lehetsz benne, hogy az idén nagy ajándékot kapsz, úgyhogy ne légy türelmetlen! És tudod, a karácsony a szeretetről szól, nem pedig az ajándékokról és azok értékéről, méretéről.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Az a legnagyobb boldogság és öröm, amikor látod, hogy mások mennyire örülnek az ajándékodnak. Mindenki tudja, hogy csalódott lennél, ha valakinek nem tetszene az, amit szívből adsz. Éppen ezért szeretteid, barátaid vagy akár ügyfeleid is gondoskodnak arról, hogy lásd az arcukon az elégedettséget.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Szereted, ha minden tökéletes, de lássuk be, nem mindig lehet az. Érdemesebb a szeretetet választanod, hisz családod sem azt fogja nézni, hogy csillog-e a lakásod vagy kellene-e még néhány dísz a fádra. A karácsony a szeretetről szól, nem a tökéletességről.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Az elmúlt napokban túlvállaltad magad, ezért ma egy kicsit fáradt és feszült vagy. Próbálj megnyugodni, minden jól alakul majd! Te is tudod, hogy a közösen töltött idő a legszebb ajándék mindenki számára. Az már lényegtelen, hogy mi kerül vagy éppen mi nem kerül a karácsonyfa alá.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Még az utolsó pillanatban is szeretnél segíteni valakinek. Bármennyire is szereted őt, most engedd el a kezét és összpontosíts a családodra! Ha valamilyen oknál fogva egyedül töltöd a szentestét, akkor legyen ez a nyugalom és az önszeretet napja.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne szenteste. A szeretteid azonban nem a tiszta lakásra és ajándékokra vágynak, hanem a te társaságodra és szeretetedre. Ne kapkodj, csak nyugodtan! Minden jól alakul és időben elkészülsz majd. Mindenki elégedetten ül az ünnepi asztalnál és még az eddigieknél is közelebb kerültök egymáshoz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Ma este rögtönözhetnél egy rövidebb ünnepi beszédet is az ajándékok mellé. Nem kell kisregényt írni, csak néhány egyszerű, őszinte és szeretetteljes mondatra van szükség, ami tényleg szívből jön. Szeretteid többre értékelik majd, mint a fa alá tett meglepetéshalmazt.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. december 24. - Újra együtt

Szenteste álmodozással töltöd a napot, ez pedig nem akadályoz téged semmiben. Közben azért jár a kezed, fát díszítesz, sütsz, főzöl, ajándékot csomagolsz. Álmaid könnyebben válnak valóra, mint eddig bármikor, ezért igazán megéri álmodoznod akár több napon át is.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!