Napi horoszkóp 2022. október 20. – A manipuláció nagymestere

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Ma megismered valaki igazi arcát, lehull a lepel. Sokáig viselte az álarcot, téged pedig dühít, hogy nem láttad, ki is ő valójában. Viszont, ha a helyzet jó oldalát nézed, akkor előnyre tettél szert. Már tudod, mit várhatsz az emberektől és a jövőben nem leszel olyan naiv, mint eddigi életed során.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Csütörtökön kecsegtető ajánlatokkal találnak meg téged, de mint tudod, nem minden arany, mi fénylik. Ne engedd, hogy megmondják mit tegyél és hogyan! A saját életedet te éled, nem fordulhat elő, hogy valaki manipuláljon vagy irányítson. Nehéz kihívás lesz ez, de talpraesett ember vagy, megoldod és másokon is segíthetsz.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Nem lesz könnyű napod ma sem, ugyanis olyan körülmények között kell döntést hoznod, ami nem mindenkinek menne. Egymásnak ellentmondó információk vesznek körül és fogalmad sincs, kinek higgy. Könnyű leolvasni, ha valaki hazudik, csak figyelj a testbeszédére! Így tudni fogod, hogy az illető rosszban sántikál.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Könnyen előfordulhat, hogy ma nem minden az, aminek elsőre látszik. Nehéz a zavarosban halászni, neked mégis ezt kell tenned. Sőt, mindenki másnak is annak érdekében, hogy tiszta képet láthassatok. Ha hagyod magad behálózni, minden küzdelemmel töltött perc elveszik és te lemondhatsz az álmaidról, vágyaidról.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Csütörtökön olyan hírt kaphatsz, ami elsőre meglepő lehet, éppen ezért nem is szabad túl komolyan venned. A forrás sem éppen reális, inkább lehet szó manipulációról, mint valós tényekről. Ha hagyod magad, az illető eléri a célját, hiszen nem várt érzelmi reakciót vált ki belőled, aminek aztán súlyos következményei lehetnek.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Legjobb lenne a csütörtököt szemlélődéssel és elemzéssel tölteni. Sűrű volt az elmúlt időszak és az év végének közeledtével a hátralévő sem lesz könnyebb. Nagy változás előtt állsz és ezt eddig elért eredményeidnek köszönheted. Erre aztán tényleg lehet építeni, csak így tovább!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Valaki a környezetedben elég súlyosan fogalmaz és ráadásul olyan hihetően, hogy egy cseppnyi kétséget sem kelt. Ugyanakkor résen kell lenned, mert lehet, hogy manipulálni próbál. Téged azonban nem könnyű félrevezetni és erről ma mások is megbizonyosodhatnak. A helyzetet a magad javára fordíthatod, csak tartsd nyitva a szemed és a füled!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Csütörtökön elgondolkozol az élet nagy dolgairól. Mindennek megvan az előnye, ahogy ennek is. Új ötletek, elképzelések születhetnek, az eredményekre azonban még egy kicsit várni kell. Te csak engedd szabadjára a képzeleted, hiszen a legjobb ötletek mindig úgy születnek, ha nem is az adott témakörrel foglalkozunk, nem igaz?

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Ahogy általában, ma is tele vagy ötletekkel és a fantáziád is szárnyal. Ám nem túl sok hasznosítható ebből, ha nem állsz két lábbal a földön. Ami most a fejedben van, azt jegyezd le, hamarosan sikerül megvalósítani is. Egyetlen ötlet garantálhatja a sikert, de csak akkor, ha nem felejtődik el.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Eljött az idő, hogy tudásodat a mai, modern technológiákhoz igazítsd. Kicsit ugyan le vagy maradva, de a hátrány nem ledolgozhatatlan. Valaki van is a közeledben, aki segít neked a felzárkózásban. Hallgass meg minden tanácsot, mert fontos információk birtokába juthatsz, a fejlődés pedig hamarosan előnyödre is válik.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Csütörtökön nem lesz túl kellemes a nap, mert foglalkoznod kell a pénzügyekkel, ez pedig nem a szíved csücske. Lesz, aki kínos kérdéseket, témákat feszeget és lesz, aki támogatni próbál. Hosszú távon azonban a kevesebb segítség többet ér. A személyeskedést jobb mellőzni, inkább összpontosíts a teendőkre! Mindenre megoldást találhatsz, ha nem hagyod elterelni a figyelmed.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. október 20. - A manipuláció nagymestere

Rengeteg problémától kímélheted meg magad, ha bizonyos esetekben nemcsak szóbeli, hanem írásbeli megállapodást kötsz. Tudod, az írás megmarad, a szó elszáll. Akár egy ígéretről, akár kölcsönről van szó, legyen nyoma, különben nagyon ráfaraghatsz. Ma különösen fontos ez, ugyanis ennek az egyszerű szabálynak a betartásával sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad a jövőben is.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!