2022 május 22 vasárnap
KezdőlapCelebNégy év letöltendő börtönbüntetést kapott - Aurelio az ítélethirdetés előtt távozott a...

Négy év letöltendő börtönbüntetést kapott – Aurelio az ítélethirdetés előtt távozott a bíróságról

-

Az egykori VV győztes ügyében ma hirdettek ítéletet. Aurelio Caversaccio az utolsó szó jogán sírva kért kegyelmet a bírótól. Könnyei azonban nem hatották meg a bíróság tagjait, ugyanis négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélték őt, emellett három évre eltiltották a közügyektől is. A Való Világ Villa egykori lakója nem hallgatta meg az ítéletet, még annak kimondása előtt elhagyta a tárgyalótermet.

Az ügyész hat év két hónap börtönbüntetést kért Aurelióra, mivel az ügyben több súlyosbító körülmény is volt. Ma 13 órakor született meg az ítélet, ami után a VV-sztár teljesen összetört. Legkorábban büntetése 2/3-ának letöltése után szabadulhat.

Aurelio ügyvédje fellebbezést nyújtott be a bíróságnak, az ítélet ugyanis még nem jogerős. A büntetés azonban egy év két hónappal még megnő, mivel Aureliot ennyi időre függesztették fel egy korábbi, drogügylet miatt.

Aurelio Caversaccio zsebéből egy bajai kocsmában elloptak 200 ezer forintot, ő pedig tudni vélte, hogy ki volt a tettes. Két barátjával felkereste az elkövetőt, L.K.-t. A vád szerint bántalmazták őt, ezért ítélték most el az egykori VV győztest.

Ezek is érdekelhetnek