2022 július 5 kedd
KezdőlapÉrdekességekNéhány csillagjegyeknek döcögősen indul a 2020-as év, de aztán...

Néhány csillagjegyeknek döcögősen indul a 2020-as év, de aztán…

-

Néhány csillagjegynek nagyon is problémásan indul az új év. Most még talán el sem hiszik, hogy néhány hónap múlva mekkorát változik majd az életük. A horoszkópból kiderül, hogy miért is olyan döcögős 2020 eleje. Vajon te is köztük vagy?

Most eláruljuk, melyek azok a csillagjegyek, amelynek szülöttei számára ugyan nehezen indul az új esztendő, de aztán minden pozitív fordulatot vesz majd és egyre jobban alakul.

Bika

2020 első hetei különösen nehezek számodra, úgy érzed, mintha folyamatosan zuhannál. Számos dolog van, amiért meg kell küzdened vagy éppen meg kell tartanod azt, ez pedig majdnem az őrületbe kerget téged. Aggódnod azonban nem kell, legalábbis nem sokáig, ugyanis hamarosan nagy fordulatot vesz az életed.

Ikrek

Az idei évben sok leckével gazdagodhatsz. 2020 első hónapjaiban azonban szembe kell nézned azokkal a dolgokkal, amiket eddig nagyon is igyekeztél legbelül elrejteni vagy figyelmen kívül hagyni. Ez viszont nem szüntette meg azok létezését. Fogd fel tanulási élményként ezeket a próbatételeket. Másként alakul majd az életed, ha mindent megteszel, amit kell.

Rák

Előfordulhat, hogy az idén bizony összetörik a szíved, méghozzá nem is a szokványos módon. Egy számodra rendkívül fontos személynek kell búcsút intened. Nehezen veszed rá magad, de te is tudod, hogy ez az egyetlen és a helyes megoldás. Egyáltalán nem lesz könnyű túltenni magad rajta, de ne aggódj, hamarosan rád talál majd az igaz szerelem.

Mérleg

Idén úgy érzed, hogy semmi sem állandó a földön és az életedben. Ez azonban csak 2020 elején lesz így. Előfordulhat, hogy több emberrel is meg kell szakítanod a kapcsolatot, ennek következtében pedig be is zárkózol. Meg kell találnod az egyensúlyt, amely nem lesz könnyű, de, ha keményen dolgozol, akkor néhány hónap elteltével a dolgok vissza állnak majd a megszokott helyükre. Sőt, egyre jobban és jobban alakul minden.

Szűz

2020 elején úgy érezheted, hogy az életed nem a megfelelő mederben halad. Olyan dolgokba kapaszkodsz, amelyekbe egyáltalán nem kellene, sőt, inkább meg kellene tőlük szabadulni. Minél előbb szelektálod ki az életedből a nem bele tartozó dolgokat és embereket, annál gyorsabban eszmélsz majd rá, hogy valójában mire is van szükséged. Az idei év komoly fordulatot hoz az életedbe.

Nyilas

Az idei év rendkívül keménynek ígérkezik számodra, de a lelki fejlődésedben rengeteget segít majd. Rá fogsz jönni, hogy a megfutamodás nem mindig a legjobb megoldás, illetve azt is észreveszed, hogy a körülötted élők nagyobb figyelmet fordítanak feléd, mint azt eddig gondoltad. Ám ahhoz, hogy ezt el tudd fogadni, előbb el kell löknöd őket magadtól, hogy később te magad térhess vissza hozzájuk.

Ezek is érdekelhetnek