2022 május 25 szerda
KezdőlapEgészségNeked sikerül megtalálni az összes hibát az alábbi 11 képen?

Neked sikerül megtalálni az összes hibát az alábbi 11 képen?

-

A legtöbb ember szereti a fejtörőket. A rejtvények megoldása és a vizuális kihívások leküzdése a legjobb módja a mentális egészségünk megőrzésének. Az agyunkat is ugyanúgy erősíteni kell, mint a bicepszünket, vagy a vádlinkat. Ugyanúgy tornára szorul, melynek megvan a maga módja. Ezt nem kínkeservesen, izzadva egy edzőteremben kell végrehajtani, hanem másképp kell dolgoztatnunk. Egy kis sudoku, keresztrejtvény, scrabble vagy egyéb társasjáték mind tökéletes módszer arra, hogy az agyunkat fitten tarthassuk. Sajnos a mai világ szinte mindent próbál megkönnyíteni nekünk. Gondoljunk csak a telefonszámokra. Korábban a legfontosabb számokat mind tudtuk fejből is. Volt, aki az egész rokonságét. Mára a mobilunk telefonkönyve tökéletesen ellátja ezt a feladatot. Egyébként is csak két koppintás, ha fel szeretnénk valakit hívni.

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy ne legyen rest kitölteni a tv-újságok, napilapok hátoldalán lévő rejtvényeket. Ezek a kis agytornák segítenek abban, hogy a hétköznapi élet problémáira gyorsabban és logikusabban tudjunk reagálni.

Hoztunk nektek egy különleges fejtörőt. Olyan képeket, melyek mindegyikén van pár apró részlet, amelyik nem illik oda. Nézd át őket alaposan és jegyezd fel magadnak. Esetleg még az időt is mérheted.

Először berakjuk a képeket, majd a cikk végén pedig láthatjátok a megoldásokat is.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

És akkor most jöjjenek a megoldások. A képeken, színes területekkel vannak jelölve a “hibák.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Hányat sikerült megtalálni? Vagy inkább legyen az a kérdés, hogy hányat nem?! Írjátok meg a választ kommentben!

Ezek is érdekelhetnek