2023 március 23 csütörtök
KezdőlapEmberekNeki voltak a leghosszabb körmei. Levágta őket és egy vagyont keresett velük

Neki voltak a leghosszabb körmei. Levágta őket és egy vagyont keresett velük

-

Shilenkova Elenának, az oroszországi bloggernek voltak a leghosszabb körmei az országban. 6 évig növesztette, majd levágta és eladta. Nem fogod elhinni, hogy valaki mennyit volt hajlandó fizetni érte!

A leghosszabb körmök Oroszországban

kep 2023 01 30 101917569
Neki voltak a leghosszabb körmei. Levágta őket és egy vagyont keresett velük

Minden egy fogadással kezdődött. Két orosz lány fogadott, hogy ki tud hosszabb körmöket növeszteni. Elena Shilenkova annyira beleélte magát a dologba, hogy egy éven belül sikerült megnyernie a fogadást és 3000 dollárt zsebelt be.

A blogger azonban ezek után sem vágta le a körmét. Hat éve nem nyúl ollóhoz, és körömreszelőhöz! Ennek eredményeként 10 körme összesen 150 cm hosszúra nőtt. Bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe.

Ez a „szenvedély” nagy népszerűséget hozott Elenának. A 32 éves lányt meghívták tévéműsorokba, közösségi oldalait pedig több ezer ember követte:

Imádom a hosszú körmeimet, mert mindig nagyon odafigyelek rájuk. Ha valaki találkozik velem, biztosan nem felejt el. Az emberek több ezer arcot látnak, de ezek törlődnek az emlékezetükből – de aki olyan körmökkel rendelkezik, mint az enyém, azt soha nem felejtik el. Lehetetlen nem észrevenni engem.

Az utcán közös fotókat kérnek tőle a járókelők.

Az emberek különböző módon reagálnak, ha meglátják a körmeimet, egyesek félnek, mások nem értik, miért csinálom. Vannak, akik azt mondják, menők, és szelfit kérnek tőlem, vagy azt mondják, hogy tisztelnek a türelmemért. Vannak olyanok is, akik azt kérdezik, mikor vágom le végre.

Azért nem könnyű ekkora körmökkel együtt élni.

Nehezen tudok írni, minden cselekedetemet előzetesen át kell gondolnom. Kerülnöm kell a hirtelen mozdulatokat.

A legjobban attól féltem, hogy álmomban letöröm őket. Gyakran voltak olyan rémálmaim, hogy rövid körmökkel ébredtem. Ilyenkor pánikszerűen ébredtem.

A modell 2020-ban levágta a körmeit.

Sziasztok barátaim! hírem van. Nyáron (június-július) levágom a körmöm! Ha valaki szeretne találkozni velem, amíg még hosszú, kérem lépjen kapcsolatba velem!

Ahogy ígérte, megtette. 2020. június 23-án Elena levágta a körmét, és az egész eljárást rögzítették és közzétették az interneten . A blogger azt is elárulta, mit csinált levágott körmeivel:

Nem pénzért vagy hírnévért vágtam le a körmöm. Úgy döntöttem, tartok egy kis szünetet, és visszatérek a rövidebbekhez. Miért adom el őket? Az emberek megkérdeztek erről, és úgy gondoltam, hogy jó ötlet pénzt keresni. Egyik körmömet több ezer dollárért adtam el egy vevőnek, akinek a nevét nyilvánvaló okokból nem mondom meg.

Nektek megérne milliókat, hogy legyen otthon egy hosszú, levágott köröm egy modelltől?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek