2022 július 3 vasárnap
KezdőlapDivat"Nem érdemlik meg, hogy tudják..." Megengedi, hogy megcsókolják a pasik, de nem...

“Nem érdemlik meg, hogy tudják…” Megengedi, hogy megcsókolják a pasik, de nem árulja el, hogy valójában férfi.

-

Tayla Dow-t nemrégiben kishíján szétcincálták az internetes trollok a legutóbbi bejegyzése miatt. Többen betegnek és “harcsának” hívják. A “catfish” (magyarul harcsa) kifejezést azokra az emberekre használják, akik internetes profilja hazugságra alapul. Kamu képek, kamu szöveg… valami, ami hazugság.

De miért állítanának róla ilyesmit?

Hát Tayla éppenséggel transznemű. Férfiakkal randevúzgat, meghívatja magát italra és még hagyja is, hogy megcsókolják. A gond azzal van, hogy a “lány” ekkor még nem árulja el, hogy valójában férfi.

A férfi persze megmagyarázza ennek okát:

“Nem azért megyek el szórakozni, hogy férfiak társaságát keressem. Ettől függetlenül, meg-megkeresnek. Nem lenne biztonságos minden ittas férfinak elmondanom a saját kis “titkomat”.”

Tayla azt mondta, hogy ha esetleg tovább fajulna a dolog egy csóknál, akkor nyilván bevallaná, hogy transznemű.

“Ha valaki meg akar csókolni, annak nem mondok semmit. Legfeljebb, ha nem érzem jól magam a társaságában. Szerintem ezzel még nem vetem el a sulykot. Vannak emberek, akik úgy fekszenek össze másokkal, hogy nem vallják be a nemi betegségeiket. Az ennél sokkal durvább.”

“Az embereknek meg kellene próbálniuk a helyembe képzelni magukat és az én szemszögemből látni a dolgokat. Ha valakinek előítéletei vannak a transz emberekkel szemben, akkor soha nem fognak megérteni.”

A férfi 13 millió forintnyi összeget költött hormonterápiára és különböző kezelésekre, amelyektől nőiesebbnek tűnhet.

13 éves korában jött rá, hogy transznemű. A közösségi média segítségével betekintést nyerhetett a transz közösségbe. A titkát az iskola befejezéséig megtartotta magának.

16 évesen kereste fel háziorvosát, aki beutalta egy nemi klinikára.

Tayla azért sem mondja el egyből a kis titkát a férfiaknak, mert tapasztalatai alapján a legtöbb azonnal sarkon fordul és gyakran még meg is alázzák őt emiatt.

Így nézett ki Tayla a műtétek előtt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek