2022 július 6 szerda
KezdőlapTech & TudományNem fogjátok elhinni, mi a munkája a srácnak, akinek az egész testét...

Nem fogjátok elhinni, mi a munkája a srácnak, akinek az egész testét tetoválások borítják.

-

Párizsban él egy férfi, aki alapvetően átlagos életet él. Mondhatni unalmas is lenne, ha a megjelenése nem olyan lenne, amilyen. A teste egésze színes tetoválásokkal van borítva. Nehéz elképzelni őt bármilyen munkahelyen is… ezen meg aztán pláne…

A francia Sylvain Helaine 35 éves tanár, művész, humorista és nemzetközi modell.

Ő a legtetováltabb férfi Franciaországban. Művészneve Freakyhoody. A közösségi oldalain mutogatja magát és a tetoválásait. Helaine óvodában is tanított, amikor még lehetett, de a franciák abbahagyták a két és öt év közötti gyerekek tanítását.

Jelenleg Párizs egyik külvárosában, Palaiseau-ban tanít, de a szülők panaszkodtak, hogy megijeszti a gyerekeket. Rémálmaik vannak tőle. Mivel hat és tizenegy év közötti gyerekeket tanít, ez valahol érthető.

Sylvain egyedülálló és nincs gyereke. Nyolc éve kezdte tetováltatni magát.

Azt tanácsolja az embereknek, hogy próbáljanak meg beszélni először az illetővel, mielőtt még ítélkeznének felette.

Azt mondja, hogy értékei közé tartozik a tolerancia, a tisztelet és a nyitottság, és arra kéri az embereket, hogy “soha ne ítéljenek meg egy könyvet a borítója alapján”

Francia köztisztviselőként úgy nézhetek ki, ahogy csak akarok. Az emberek, akikkel a munkahelyemen találkozom, gyerekek, szüleik vagy kollégáim – mind megszokták… Az emberek nyitottabbak, mint gondolnátok.

“Általános iskolai tanár vagyok…Imádom a munkámat…”

Arra tanítja a gyerekeket, hogy fogadják el a megszokottól eltérő embertársaikat. Így talán felnőtt korukban kevésbé lesznek homofóbok.

Ti engednétek, hogy a gyereketeket tanítsa?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek