2022 május 23 hétfő
KezdőlapEmberek"Nem fogom hagyni, hogy egyedül menjen el" - A nő férje után...

“Nem fogom hagyni, hogy egyedül menjen el” – A nő férje után pár perccel halt meg

-

Az idős házaspár nemrégiben ünnepelte hetvenedik házassági évfordulóját. Raymond és Kathleen Atkins hosszú, boldog életet éltek együtt és meghalni is együtt szerettek volna.

Az amerikai Virginia államban élő házaspár július 22-én már hetven éve voltak házasok. A férjnél, két évvel ezelőtt tüdőrákot diagnosztizáltak. Raymond feleségéhez szeretett volna hazamenni a kórházból, hogy együtt ünnepeljék meg szerelmüket.

A kilencven éves férfi a házassági évforduló előtti napon elmondta fiának, hogy kérte az istent, hogy a nagy napot Kathleennel együtt tölthesse. A sors azonban közbe szólt, Raymond még aznap éjjel elhunyt. 86 éves felesége mindvégig mellette volt, még utolsó perceiben is.

A házaspár lánya idézte édesanyja szavait, miszerint el sem tudja képzelni életét férje nélkül.

Az asszony utolsó szavai ezek voltak: “Nem fogom hagyni, hogy egyedül menjen el.” Raymond halála után elhunyt férje mellé feküdt és néhány perccel később ő is eltávozott az élők sorából.

A szívszorító történetet fiuk, Les osztotta meg, aki elmondta, hogy szülei egész életüket együtt élték le, éppen ezért meghalni is együtt szerettek volna. Isten meghallgatta kérésüket és teljesítette kívánságukat.

Az idős asszony halálának okát nem lehet tudni. Raymond és Kathleen nagy családdal rendelkezett. Négy gyermekük, hat unokájuk és tizenhét dédunokájuk van, akik gyászolják szeretteiket. A házaspárt természetesen közös sírban helyezik örök nyugalomra.

Ezek is érdekelhetnek