2022 május 24 kedd
KezdőlapÉrdekességekNem mindennapi történet, egy apa-lánya szerepjátékban élő párról!

Nem mindennapi történet, egy apa-lánya szerepjátékban élő párról!

-

A kapcsolatok mindig jönnek és mennek, de ez az élet rendje addig, míg rá nem lelsz az igazira. Kezdetben össze kell csiszolódni, és meg kell ismerni a partner szokásait, ami nem teljesen egyezik mondjuk a tieddel, de ez a szép benne. Elfogadod a társad olyannak, amilyen. De vannak olyan kapcsolatok, ahol a viselkedési formák és szokások egy kicsit extrémebb kivitelben történnek. Itt van például cikkünk főszereplői, akik apa – lánya kapcsolatot ápolnak a párkapcsolatukon belül. Az egyik partner a gyereket a másik a gondoskodó apát játssza el. Ezt nem feltétlenül az ágyban, hanem az átlagos hétköznapokban teszik.

Ha többet szeretnél tudni a DDLG-ről, (ami annyit tesz angolul Daddy DomLittle Girl) és a szabályairól akkor nézd meg az alábbi videót:

Ez a pár DDLG-kapcsolatban él. A 20 éves “Kicsi” Max, és a 31 éves “apa” Johnny Kentucky-ból származik.
DDLG kapcsolatuk nem testi alapú és számos szabályt foglal magába.

A DDLG magába foglalja a gyerekes viselkedést, de ezen kívül Max normális felnőtt életet is él, hiszen ő fizeti a számláit, és még adót is fizet.

Max és Johnny megengedték a Barcroft TV-nek, higy riportot készítsen szokatlan kapcsolatukról. Az interjúban Max elmagyarázza, hogyan lépett be a DDLG-be, és a kapcsolatukról is mesél.

A Barcroft TV folyamatosan követte a párt, miközben a parkba mentek. Ez magában foglalja azt, hogy Max gyerekként játszik a játszótéren, illetve, hogy Johnny mindig a nyomában van. Ha kell akkor hintáztatja is, Max pedig rendületlenül kuncog.

Max annak idején felfedezett egy közösséget, ahol így viselkednek az emberek, majd szépen lassan egyre több mindent megtudott róla, és úgy döntött, hogy kipróbálja, elmondása szerint azóta imádja.

Max azt mondta, hogy két fő szabály van, az egyik, hogy nincs hiszti, a másik, hogy nem mondhatod azt, hogy “NEM”, ha megszeg egy szabályt be kell ülnie a sarokba.

Johnny elmondása szerint ez az életmód olyan, mint egy színezőkönyv, amit együtt színeznek ki, ha valaki valamit elkezd, a másik befejezi. Max azért is csinálja ezt az életvitelt, mert nem akar felnőni!

Ezek is érdekelhetnek