2023 március 28 kedd
KezdőlapÉrdekességekNem mindennapi történet, egy apa-lánya szerepjátékban élő párról!

Nem mindennapi történet, egy apa-lánya szerepjátékban élő párról!

-

A kapcsolatok mindig jönnek és mennek, de ez az élet rendje addig, míg rá nem lelsz az igazira. Kezdetben össze kell csiszolódni, és meg kell ismerni a partner szokásait, ami nem teljesen egyezik mondjuk a tieddel, de ez a szép benne. Elfogadod a társad olyannak, amilyen. De vannak olyan kapcsolatok, ahol a viselkedési formák és szokások egy kicsit extrémebb kivitelben történnek. Itt van például cikkünk főszereplői, akik apa – lánya kapcsolatot ápolnak a párkapcsolatukon belül. Az egyik partner a gyereket a másik a gondoskodó apát játssza el. Ezt nem feltétlenül az ágyban, hanem az átlagos hétköznapokban teszik.

Ha többet szeretnél tudni a DDLG-ről, (ami annyit tesz angolul Daddy DomLittle Girl) és a szabályairól akkor nézd meg az alábbi videót:

Ez a pár DDLG-kapcsolatban él. A 20 éves „Kicsi” Max, és a 31 éves „apa” Johnny Kentucky-ból származik.
DDLG kapcsolatuk nem testi alapú és számos szabályt foglal magába.

1 10

A DDLG magába foglalja a gyerekes viselkedést, de ezen kívül Max normális felnőtt életet is él, hiszen ő fizeti a számláit, és még adót is fizet.

2 7

Max és Johnny megengedték a Barcroft TV-nek, higy riportot készítsen szokatlan kapcsolatukról. Az interjúban Max elmagyarázza, hogyan lépett be a DDLG-be, és a kapcsolatukról is mesél.

3 8

A Barcroft TV folyamatosan követte a párt, miközben a parkba mentek. Ez magában foglalja azt, hogy Max gyerekként játszik a játszótéren, illetve, hogy Johnny mindig a nyomában van. Ha kell akkor hintáztatja is, Max pedig rendületlenül kuncog.

4 8

Max annak idején felfedezett egy közösséget, ahol így viselkednek az emberek, majd szépen lassan egyre több mindent megtudott róla, és úgy döntött, hogy kipróbálja, elmondása szerint azóta imádja.

5 8

Max azt mondta, hogy két fő szabály van, az egyik, hogy nincs hiszti, a másik, hogy nem mondhatod azt, hogy „NEM”, ha megszeg egy szabályt be kell ülnie a sarokba.

6 8

Johnny elmondása szerint ez az életmód olyan, mint egy színezőkönyv, amit együtt színeznek ki, ha valaki valamit elkezd, a másik befejezi. Max azért is csinálja ezt az életvitelt, mert nem akar felnőni!

Ezek is érdekelhetnek