2023 március 28 kedd
KezdőlapCeleb"Nem teszek csodákat" - Megszólalt a Michael Schumachert kezelő orvos

„Nem teszek csodákat” – Megszólalt a Michael Schumachert kezelő orvos

-

0 Italian F1 Grand Prix Previews

Michael Schumachert szeptemberben szállították a párizsi Georges Pompidou kórházba, ahol őssejtkezelést kapott. Állapotáról azóta semmilyen hír nem szivárgott ki, családja sem nyilatkozott arról, hogy érzi magát a legendás pilóta.

j1VktkpTURBXy85ODhmNmRmYzY1ZjdhZWVhMTkzMWNmY2Q4NjIwY2Y1Ny5qcGeSlQMAVs0MAM0GwJMFzQMgzQHC

Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos sérüléseket, miközben családjával síelt. Jean Todt, a Ferrari csapatfőnöke folyamatosan látogatja volt pilótáját, de a FIA elnöke is tiszteletét tette már Schuminál.

7d7c9c9f7301f1ca486f6cfcd7dd7e30

A baleset óta szinte semmit sem tudni Schumacher állapotáról. Az egyik kórházi dolgozó még múlt hónapban azt nyilatkozta, hogy a legenda tudatánál van. A hírt azonban azóta sem erősítette meg senki.

1569987515749

Philippe Menasche, francia sebész azonban három hete a figyelembe középpontjában van, hiszen ő kezeli a hétszeres világbajnokot. A 69 esztendős orvos egyelőre csak nagy vonalakban beszélt a Forma 1-es világbajnok állapotáról.

„Nem teszek csodákat, a csapatommal semmiféle kísérleti gyógymódot nem alkalmazunk, nem kísérletezünk. Az elmúlt 20 évben sok előrelépés történt az őssejtkutatásban, de az az igazság, hogy még mindig nagyon keveset tudunk” – mondta.

Schumacher china 2012

Remélhetőleg az orvos nyilatkozata mögött valamilyen pozitívum áll, így Michael Schumacher állapota is javuló tendenciát fog mutatni a jövőben. Bővebben azonban a szívsebész sem nyilatkozott, valószínűleg azért, mert a család rendkívül szigorúan őrzi a világbajnok pilóta privát szféráját.

Ezek is érdekelhetnek