2022 november 29 kedd
KezdőlapEmberekNem várt ruhában jelent meg az örömanya a fia esküvőjén - A...

Nem várt ruhában jelent meg az örömanya a fia esküvőjén – A szokatlan fénykép futótűzként terjed

-

Vannak férfiak, akik egy-két évvel kedvesük eljegyzése után már megházasodnának, míg mások akár 8-10 évig is képesek elhúzni a dolgot. Persze ez lehet anyagi okok miatt is, viszont úgy gondoljuk ennyi év együttélés és jegyben járás után már senki sem akar az esküvővel bajlódni. Viszont, akik szeretnék egymásnak kimondani a boldogító igent azok mihamarabb elkezdik tervezni és szervezni a dolgokat. Az első és legfontosabb a dátum illetve az esküvői ruha kiválasztása. Majd ezek után következik a helyszín megválasztása illetve a vendégsereg meghívása. Akadnak, akik óriási lakodalmat tudnak szervezni, míg mások megelégednek egy szűk körben megtartott ceremóniával.

Egy ilyen esemény teljeskörű megszervezése rengeteg időt és energiát emészt fel, ezért előfordul, hogy a könnyebb és egyben drágább utat választják a párok vagyis esküvőszervezőt fogadnak. A legtöbb lagzi általában nyáron vagy kora ősszel van megtartva, mert általában akkor van jó idő és lehetőség nyílik szabadtéren tartani az eseményt.

A szervezés mellett még olyan problémák szokták felütni fejüket, mint a vendégek meghívása. A leendő házaspárnak jól meg kell gondolnia, hogy kiket hív meg az eseményre, és ügyelniük kell arra, hogy ha valakit nem hívnak meg ne legyen belőle sértődés (lábjegyzet: ez lehetetlen). Arra is különös nagy hangsúlyt fektetnek, hogy egy vendég se legyen olyan ruhában, mint a menyasszony. Sokan kikötik, hogy senki más nem lehet fehérbe csak az ara. Bárcsak jobban figyeltek volna erre cikkünk főszereplői is.

Sajnos az egyik vendég egyáltalán nem tartotta be ezt az előírást és olyan ruhában jelent meg az esküvőn, amibe nem lett volna szabad. Ez a vendég nem más volt, mint a menyasszony leendő anyósa. Nem minden lány olyan szerencsés, hogy jó anyóst fogjon ki, így ők bizony komoly bosszúságot tudnak okozni. Ez hatványozottan igaz abban az esetben ha az anyóspajtás nem kimondottan kedveli leendő menyét. Az ominózus örömanya fogta magát és menyasszonyi ruhában jelent meg fia esküvőjén.

Amy Pennza azt gondolta, hogy esküvője lesz élete legszebb napja, de öröme és boldogsága hamar alábbhagyott, mikor megpillantotta anyósát, aki menyasszonyi ruhában libbent be az anyakönyvvezetőhöz. Valószínű az eset soha nem kapott volna ekkora visszhangot, ha nem dönt úgy, hogy megosztja Twitteren.

A bejegyzésben megjelölt tageknek hála a bejegyzés futótűzként terjedt. Nem kellett sok idő, hogy kommentáradatot indítsanak el alatta. Az eset még 2019-ben történt, de valószínű ez volt a legkínosabb esküvő, amit a világ valaha látott.

A felhasználókat nagyon érdekelte, hogy az anyósa mi oknál fogva döntött egy fehér menyasszonyi ruha mellett. Amy elmesélte, hogy anyósa egy igazi alkudozó, ha vásárlásról van szó, de azért mert mély szegénységbe született és minden garast félre kellett tennie. Amikor meglátta az esküvői ruhát egy helyi használt ruhásnál gondolkodás nélkül megvette. Gyakorlatilag ez volt az egyetlen ruha, amiért nem kellett több ezer forintot fizetni.

Te mit tennél ha hasonló helyzetbe kerülnél?

Ezek is érdekelhetnek