Mindennek megvan a maga szabálya. Még a ruhaviselésnek is, különösen ha fehérneműről van szó. Sok nő viselheti ugyanazt a melltartót évekig, mert esetleg kényelmes számára. De egy bugyi esetében semmiképp sem. Úgy döntöttünk, hogy feltárjuk a legalapvetőbb problémákat a fehérnemű vasárlásnál, viselésnél, és tárolásnál. Ezeket a pontokat nem célszerű elhanyagolni, ha nem akartok sűrűn orvoshoz járkálni.

Ha lehet, hanyagold a tangát.

Megértjük, hogy ez a darab szinte észrevehetetlen a ruha alatt, és kényelmes viselet is. Azonban ez a fehérnemű a kórokozók melegágya, hiszen át tudja juttatni a káros baktériumokat a végbél nyílásból az intim zónába. Ha lehet, ne hordj minden nap tangát, este meg főleg ne.

Válassz pamut fehérneműt.

A selyemből és a szintetikus anyagokból készült fehérneműk tényleg nagyon szépen néznek ki, de sokat ártanak a finom bőrnek. A pamut légáteresztő képességének köszönhetően, nem okoz irritációt és nem terjeszt fertőzéseket sem.

A fehérneműt is cseréld le minden edzés után.

Minden fizikai edzés után, cseréld le a fehérneműdet is. Az izzadsággal átitatott ruhák kiváló környezetet biztosítanak, hogy a baktériumok elszaporodjanak.

A ruhák mosásához válassz illatmentes mosószert.

Az illatmentes mosópor/szer nem okoz irritációt és bőrkiütést még a bikini zóna finom területein sem.

A ruhákat méretnek megfelelően kell kiválasztani.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzés10 híres nő Hollywoodból, akik a legvékonyabb derékkal büszkélkedhetnek!
Következő bejegyzés22 kép, amire nincs ésszerű magyarázat!