Ahogy az idő múlik, úgy száll el minden ember felett az idő. Senki sem menekülhet el előle, sajnos a nőket jobban érdekli az öregedés, hiszen ezáltal nem csak újabb és újabb ráncok jelennek meg a testen és az arcon, de a keblek is megereszkednek, amit már egyáltalán nem tartanak vonzónak. Sőt úgy gondolják, egy férfit sem érdekelnek az ilyen kinézetű nők. Hiszen semmi másról nem szól az internet világa, csak hogy ki, hogyan, mennyit költött és milyen kebleket kapott egy két plasztikai sebésztől. A férfiaknak nincs ilyen problémájuk, ők 40-es 50-es éveikben is vígan élnek, hiszen némelyiknek igencsak jól áll az idő múlása okozta változás és akár fiatalabb nőt is beújíthatnak maguknak. De visszatérve a nőkre, ők ilyen helyzetben mit tudnak csinálni, nem mindegyik engedheti meg magának a különböző orvosi beavatkozásokat és sokan nem is értenek vele egyet.

Ám néhány lány indított egy kampányt, ami által bátran és büszkén felvállalják kinézetüket melltartó viselése nélkül is. Ezzel a cselekedettel inspirálni és buzdítani akarják az összes nőt, akik olyan kinézettel rendelkeznek, mint ők, hogy ne szégyelljék saját testüket. Ők is érnek annyit, mint a férfiak által dicsőített plasztik nők. Ők is ugyanolyan vonzó teremtések, nem számít, hogy mit rejt a felsőruházat.

Chidera Eggerue volt az első lány, aki elindította ezt a kampányt.

Chidera a #SaggyBoobsMatters jelöléssel osztja meg közösségi oldalain a fényképeit.

Ő is rengeteg ideig harcolt, hogy elfogadja magát, ami végre sikerült is neki. Nehezen látta be, hogy vonzó lány és, felkeltheti a fiúk érdeklősét.

Folyamatosan bővül rajongóinak száma, akik segítenek neki terjeszteni ezt az új nézetet és, hogy rácáfoljanak az emberek által alkotott sztereotípiákra.

A lent felsorolt hölgyeknek rengeteg pozitív visszacsatolásra van szüksége, hogy megbékéljenek saját kinézetükkel.

Ők csapatként veszik fel a harcot a plasztikai műtétekkel szembe. Ugyanis semmi pénzért nem állnának be a tömeg közé.

Szerencsére mostanra képesek voltak felülkerekedni saját magukon és elfogadni a testüket, amivel a természet megáldotta őket.

Chidera több stílust is kipróbált már, hajszín változtatás, ruhakollekció változás…

De egyhez mindig hű marad, és az büszkén felvállalt keblei és teste, ami egyre nagyobb teret hódít az Instagramozó emberek körében.

Kelly, akit csak “kaykayink” néven ismert az Instagramozók között, szintén csatlakozott ehhez a mozgalomhoz, és napi szinten osztja meg legújabb fotóit.

Jamelia Niela Davis-nek, művésznevén Jamelia-nak szintén megereszkedett egy kicsit a melle, ezért habozás nélkül kivette részét a kampányból, és egyre több nőt buzdított, hogy ne szégyelljék magukat.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzés6 tudományos magyarázat arra, hogy bizonyos emberek miért kedvelnek minket, míg mások nem
Következő bejegyzésEgy férfi, aki pénzt nem sajnálva vetette alá magát a plasztikai műtéteknek, hogy teljesüljön legnagyobb álma!