2022 május 24 kedd
KezdőlapÉrdekességekNostradamus szerint pokoli hónapok várnak ránk - Íme a jóslatok

Nostradamus szerint pokoli hónapok várnak ránk – Íme a jóslatok

-

A 16. századi francia orvos és alkimista jóslatairól mindenki hallott már és valljuk be, Nostradamus nem sűrűn téved. Annak idején “nagy pestist” jövendölt a 2020-as évre és lám berobbant a koronavírus-járvány. Sokan nem hisznek jóslataiban és bár nem is mindig pontosak, de a legnagyobb katasztrófák előre jelzésénél nem lőtt félre.

A szakemberek a mai napig nem értenek egyet abban, hogy Nostradamus valóban egy látnok volt-e, esetleg pusztán egy mítosz, ami az idők során felerősödött. A jós II. Henry, francia király udvarában tevékenykedett és az 1550-es években még Párizsba is meghívást kapott, hogy szórakoztassa a népet. Nostradamus kötődött az asztrológiához és az okkultizmushoz.

A nemzetközi hírnevet az uralkodóról szóló próféciái hozták meg számára. Jövendöléseiből természetesen a 2021-es év sem maradt ki és Nostradamus szerint sajnos idén sem számíthatunk túl sok jóra. A 2020-ra megjósolt koronavírus-járványnak még koránt sincs vége, de máris érkezik a következő csapás.

2021-ben az időjárás sem lesz kegyes hozzánk, a prófécia szerint tavasszal és a következő hónapokban árvizek sújtják majd a világot. Nostradamus szerint a klímaváltozás lesz hatással a bolygóra, de a világ politikai vezetői megegyeznek majd egy lehetséges megoldásról a légszennyező anyagok kibocsátását illetően.

“Látni fogjuk a víz emelkedését és ahogy a Föld ennek aláhull” – jósolta. Európában hatalmas árvizekre kell számítanunk és Magyarország sem lesz a kivétel ez alól. “2021 tavaszán néhány országnak hatalmas árvizekkel kell megküzdenie.” Magyarországot, Olaszországot, Csehországot és az Egyesült Királyságot is elárasztja majd a víz.

Ám nemcsak Európa van veszélyben, ugyanis az amerikai kontinensen élőknek is hatalmas problémákkal kell szembenézniük. Az év első felében és nyáron Amerikában pusztító hurikánokra kell számítani. Legfőképp Floridában, Texasban és New Orelansban okoznak katasztrófát a felerősödő időjárási anomáliák.

Ám Nostradamus jóslata itt még nem ért véget.

Az Egyesült Államokban élőknek fel kell készülni a “Nagy Földrengésre” is, ami több, mint ötszáz mérföldes körzetben söpör végig a kontinensen. Amerikán, Kaliforniától egészen Kanadáig megmozdul a föld. A jövendőmondó azt is elárulta, milyen erősségű lesz a földmozgás. Nostradamus úgy véli, a Richter-skála szerinti 8-as szintű katasztrófára kell számítani.

Ezek is érdekelhetnek