2022 július 3 vasárnap
KezdőlapÉletmódNővér vagyok és ezek a legdurvább vallomások, melyeket betegek a halálos ágyukon...

Nővér vagyok és ezek a legdurvább vallomások, melyeket betegek a halálos ágyukon mondtak nekem. Több gyilkosság is volt köztük

-

Néha nagyon nehéz gondoskodni egy olyan emberről, aki az élete végéhez közeledik.

Egy TikTok-felhasználó számára nem feltétlenül az ápolás a legdurvább része a munkájának, hanem néhány betege halálos ágyán tett egetrengető vallomások. A lány 220 ezer követővel büszkélkedhet, szóval van ki nézze a tartalmait.

A beismerő vallomások között vannak furcsák, meseszerűek és félelmetesek is. Egyik videója több mint négymillió megtekintéssel büszkélkedhet. Ebben több történetet mesél el, melyeket emberek a halálos ágyukon mondtak el neki.

Ezekből szemezgetünk kicsit.

Egy nő mesélte: “Légiutas-kísérő voltam a 80-as években. Egyszer az ex-pasim városában szálltunk le. Azért szakított velem mert szerinte elhíztam. Megöltem, majd a következő géppel repültem is tovább. Sosem kaptak el. “

A nővér megpróbált több információt kiszedni a nőből, de az nem mondott többet. A halálba vitte magával a részleteket.

A lány egyszer egy fogolyra is vigyázott, aki hazudott a rendőröknek. Magára vállalt egy gyilkosságot, hogy a feleségét megvédje.

“A feleségem megölte azt a nőt, akivel megcsaltam. Bűntudatot éreztem, így magamra vállaltam a tettet.”

Egy betege a következőket mondta: “Volt egy lány, aki eltűnt 30 évvel ezelőtt. Biztos vagyok benne, hogy a nagybátyám vitte el. Az eltűnt lányról plakátok voltak mindenütt és a fotón lévő pulóvert megtaláltam a szemetesben.” A helyzetet rontja, hogy a férfi magában tartott egy ilyen információt.

Egy fodrász is elég furcsa dolgot mesélt: “20 évig voltam fodrász. Megtartottam az összes hajat, hogy takarót csinálhassak belőle.”

Egy kisfiú mondta a halálos ágyán: “Féltem anyát, ha a mennyországba kerülök. Néha nagyon szomorú tud lenni. Elmondanád neki, hogy ma jó napom volt? Tudom, hogy ez nem szép dolog.”

Ezek is érdekelhetnek