2023 március 28 kedd
KezdőlapCeleb"Nyugodj meg Bogi, nem jön ki a matek!" - Bochkor Gábor Puskás...

„Nyugodj meg Bogi, nem jön ki a matek!” – Bochkor Gábor Puskás Peti kalandjairól

-

A Nyerő Páros című műsor versenyzői kvíz kérdéseket kaptak, amelynek keretein belül tesztelték, hogy a szerelmes párok mennyire ismerik egymást. A kérdések között volt egy rendkívül izgalmas is, miszerint „előtted hány nővel volt dolga a párodnak?” Dér Heni például eltalálta, hogy szerelme száz feletti számot mondott, de Dallos Bogi nem akart tippelni. Aztán végül Sebestyén Balázs mégis kiharcolt tőle egy tippet, Bogi pedig azt mondta: „200 felett”.

dallos bogi puskas peti
"Nyugodj meg Bogi, nem jön ki a matek!" - Bochkor Gábor Puskás Peti kalandjairól

Válasza azonban egyáltalán nem takarta a valóságot, ugyanis Peti 4-500-as számot adott meg. A versenyzők viccesnek találták a magas a számot, ám az énekesnő sírva fakadt. Boginál később is eltörött a mécses és azt mondta, szerinte ez túlságosan sok.

pp e1601008510496 1140x641 1
"Nyugodj meg Bogi, nem jön ki a matek!" - Bochkor Gábor Puskás Peti kalandjairól

„Nyilván, ha anyukámék ezt nézik, le fog esni az álluk.”

Bochkor Gábor műsorából sem maradhatott ki az ominózus eset. A műsorvezetők Peter Rifle-nek nevezték az énekest, mint egy felnőtt filmben szereplő színészt.

Lovász László pedig azon gondolkodott el, kinek van ennyi kapcsolata, kalandja.

„Rájöttem, hogy a felnőtt filmek színészeinek. Tulajdonképpen a Puskás Peti egy beszédes név: Peter Rifle” – fogalmazott Lovász.

„Nekem a 4-500 soknak tűnik” – folytatta Bochkor.

rifle e1601539344532 1140x640 1
"Nyugodj meg Bogi, nem jön ki a matek!" - Bochkor Gábor Puskás Peti kalandjairól

A stúdióban arról beszélgettek, hogy Peti kapcsolatainak, kalandjainak száma nagyon is kamunak tűnik és elkezdtek számolni.

„Puskás Peti feltűnt 2006-ban a Megasztárban. Nem is gyűrte végig ezt, nyilván előtte nem volt nője. Következett az X-Faktor mentori széke, valószínűleg itt turbózódott fel a mennyiség. Dallos Bogival van egy éve együtt, ezt levonjuk ebből, marad 13 év, ebből levonhatunk hármat a Megasztár utáni pangás, satöbbi. Nagyon durván 500 osztva tízzel, az évente 50 nő. Ha 52 héttel számolunk, hetente minimum egy nő. Egy fő/hét tíz éven keresztül. Ez nem olyan egyszerű. Becserkészés, megvalósítás, eltávolítás. Csúnya játék. Én azt üzenem innen a Boginak, hogy nyugodjon meg, nem jön ki a matek.”

Ezek is érdekelhetnek