2022 június 25 szombat
KezdőlapCelebŐ a legnagyobb hivatásos modell a világon. A méretei mindenkit sokkolnak -...

Ő a legnagyobb hivatásos modell a világon. A méretei mindenkit sokkolnak – Ő viszont teljesen elégedett a testével.

-

A modellvilágban erősen számít a súly. A világ legnagyobb modellje azonban bebizonyítja, hogy nem kell darázsderék ahhoz, hogy valaki karriert csináljon a kamerák előtt.

Mostanában egyre nagyobb divat a testpozitív mozgalom. A lényege, hogy fellépjen az irreális szépségideálok ellen. Az emberi test a korral változik, de még fiatalon is millió meg egy apró hibácska lehet, melyet egyesek minden áron próbálnak elrejteni. Ez nem feltétlenül jó dolog, ugyanis a hétköznapi ember számára úgy tűnnek az ilyen modellek, hogy teljesen tökéletesek és így a saját önképük, önbizalmuk sínyli meg mindezt.

Számtalan modell kimert állni a kamera elé smink nélkül. Posztolnak olyan képeket, melyeken striák, narancsbőr, pattanások és egyéb hibák láthatók, melyek bizonyítják, hogy ők is emberek.

Tess Holliday egy 36 éves blogger. Ma professzionális plusz méretű modell.

Holliday népszerűsíthette saját mozgalmát az instagramon. Ennek lényege, hogy változtassunk a szépségideálon. Ezzel akarja bebizonyítani a nőknek, hogy a méret, súly, kor, bőrszín és egyéb jellemzők nem szabad, hogy befolyásolják önmaguk megítélését.

A januári Grammy-díjátadón viselt ruhája megosztotta a közvéleményt, de az ilyen dolgok csak arra jók, hogy felkapja őket az internet és népszerűséget generáljon.

“Ez tökéletes példa arra a kirekesztésre, mellyel a kövér emberek küzdenek a divatvilágban. Soha nem tekintik őket divatosnak, fenomenálisnak. Az emberek kitaszítják őket. Miért kell, hogy valaki karcsú legyen ahhoz, hogy elfogadják. Ez az epres ruhával a legrosszabbul öltözött celeb listájára kerültem. De szerintem nem a ruhával volt a probléma. Ha egy karcsú modell viselte volna, akkor senkit nem zavarna.”

Tess-ről senki nem gondolta volna, hogy sikeres lesz a modellszakmában. 165 cm magas és 42-es BMI-vel rendelkezik. A méretei 124-124-132.

A 36 éves nő úgy gondolja, hogy már most sok ember szemléletét sikerült megváltoztatnia. Szerinte egy ilyen méretekkel bíró nő is lehet vonzó. Ezt több más ember is elismerte.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek