2022 július 5 kedd
KezdőlapCelebŐ a világ első embere, akinek sebészeti úton ültettek aranyláncokat a fejébe

Ő a világ első embere, akinek sebészeti úton ültettek aranyláncokat a fejébe

-

A 23 éves rapper, Dan Sur olyan extrém megjelenést varázsolt magának, mely még a legelszántabb hip-hop rajongókat is rettegéssel töltötte el. Sok előadóművész stílusa és zenéje különbözhet, ám mindegyikhez a kreativitás a kulcs, és most úgy néz ki, hogy cikkünk főszereplője egy lépéssel megelőzte a többit.

Dan azt állítja, hogy ő a világon a legelső rapper és egyben ember is, aki aranyláncokat ültetett be magának haj gyanánt. Ezeket természetesen sebészeti úton tudták fejbőre alá tenni.

“Az az igazság az, hogy valami különlegeset akartam csinálni. Láttam, hogy mindenki ugyanazt csinálja körülöttem, például befestik a hajukat. Én nem akartam beállni a sorba. Remélem, senki sem másol le engem.” – mondta egyik TikTok videójában, melyet 1,9 milliós követőtáborával osztott meg.

Állítása szerint még áprilisban esett át a bizarr láncbeültető kezelésen, ami egyébként közel sem nevezhető fájdalommentesnek. A láncok közül nemcsak egyfélét ültettek be. Volt sima arany, kövekkel kirakott, nagyszemű, kisszemű, zsinórlánc, sőt még medállal ellátott is.

“Minden lánc végén volt egy horog, ami beültettek a fejbőröm alá a koponyámba.” – mondta Sur egy másik videójában. Ezzel a beavatkozással szó szerint ő lett aranyhaj.

Egyes sajtóorgánumok azt állították, hogy Sur inspirálta Lil Uzi Vert rappert arra, hogy egy 7,2 milliárd forintot érő rózsaszín gyémántot ültessen homloka közepébe. A 26 éves Vert utóbb bevallotta, hogy ez nem volt valami jó ötlet, ugyanis egyik rajongója kitépte arcából az értékes drágakövet. Az eset még júliusban történt a Rolling Loud zenei fesztiválon. Hozzátette, szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy beugorjon a tömegbe és elkapja a rajongót, majd visszavegye ami jogosan az övé.

Lil Uzi Vert

“Még mindig megvan a gyémánt, szóval jól érzem magam.”

Sur egy interjúban elmondta, hogy egészen egyedülállónak tartja magát a beavatkozás miatt és így szerencséjére nem olyan, mint az összes többi előadóművész.

Így nézett ki Dan Sur a műtét előtt:

Ti mit gondoltok újdonsült “hajáról”?

Ezek is érdekelhetnek