2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekŐ a világ legnagyobb arcú nője, de még mindig túl kicsinek találja...

Ő a világ legnagyobb arcú nője, de még mindig túl kicsinek találja – Megmutatta, hogy nézett ki a plasztikai műtéti előtt

-

Korábban már írtunk Anastasia Pokreshchukról, az ukrán származású modellről, aki szokatlan megjelenéséről ismert. Anastasia soha nem rejtette véka alá mennyire nincs megelégedve saját, eredeti megjelenésével. Szeretett volna kibékülni magával ezért úgy döntött, hogy kés alá fekszik. Instagramját elnézve, nem igen lehetett olyan fotót felfedezni, mely egykori megjelenésére hajazott volna… egészen mostanáig.

Nem olyan régen posztolt magáról olyan képet, amin látható mekkora változáson esett át az évek során. Pokreshchuk elismeri, hogy eddig több mint 625 ezer forintnak megfelelő fontot költött a beavatkozásokra. Nagyon sok az arcára orientálódott.

Az előtte-utána lévő képeken egyértelműen látható, hogy orcára illetve ajkai sokkal hangsúlyosabbak, feltűnőbbek lettek.

“Miután megkaptam az injekciókat és láttam a változásokat az arcomon azonnal beleszerettem a megjelenésembe. Megértem, hogy mások számára furcsának tűnnek, de én nem bánom, hogy megcsináltattam. Régen mindent szégyelltem, ami én voltam, a hangom, megjelenésem, menésem, nézésem…stb. Valóban kemény munka kellett, hogy el tudjam fogadni magam. Szenttül meg voltam győződve, hogy a műtétek előtt csúnya voltam.”

Az első injekciós kezelést még 26 évesen kapta azóta pedig nem tartja számon a kezeléseit, mert már temérdek volt. Az ajkai és az arca töltése mellett botoxoltatta a homlokát, állkapcsát, szája sarkát. Annyira a megszállottja lett, hogy már saját magának adta be az újabb és újabb adagokat.

Azt mondta, hogy ezt követően rengeteg gyűlölködő üzenetet kapott a közösségi médiában.

“Az emberek azt mondták nekem, hogy csúnya vagyok, és végeznem kellene magammal.”

Annak ellenére, hogy többen negatívan nyilatkoztak új megjelenéséről, a modell most sokkal jobban érzi magát. „Édesanyám azt gondolja, hogy korábban természetes módon voltam szép, de most úgy gondolja, hogy egzotikusabbnak tűnök, és a barátaim szerint jobb az új megjelenésem, mert korábban úgy néztem ki, mint egy szürke egér.”

Júliusban Anastasia azt mondta Holly Willoughbynek és Phillip Schofieldnek a This Morning című műsorban, hogy egy kétségbeesett orvos megpróbálta figyelmeztetni őt ennek az életvitelnek a veszélyeire, ám az ő intő szavaira sem hajlandó abbahagyni az injekció beadását.

Te mit gondolsz valóban olyan csúnya volt, ahogyan beállította magát?

Ezek is érdekelhetnek