2022 július 5 kedd
KezdőlapCelebŐ lett az internet legszebb arcú lánya - A modellügynökségek harcolnak érte

Ő lett az internet legszebb arcú lánya – A modellügynökségek harcolnak érte

-

Minden évben más és más hölgyek nyerik el a világ legszebb arca címet. Volt már a francia származású Thylane Blondeau, az orosz Anastasia Pavlovna Knyazeva, de elhappolta már a címet a nigériai származású Jare Ijalana is. Most úgy tűnik, hogy bővült eme lányok listája, ugyanis az internet szerint ő a világ legszebb arcú hölgye. Ezt a nézetet nemcsak a felhasználók osztják, hanem a modellügynökségek is, akik képesek mindent megtenni azért, hogy leszerződtessék a 16 éves Jade Webert.

Jade 2005-ben látta meg a napvilágot Hongkongban. Annak ellenére, hogy hivatalosan Ázsiában született voltaképpen francia származású. Jade már nagyon kicsi kora óta ismeri a kamera és modellkedés világát, ugyanis már gyerekkorában együttműködött olyan márkákkal, mint a Forever 21 és a H&M.

Nem is olyan régen azonban felkeltette a legnagyobb és legnevesebb divatmárkák figyelmét is. Instagramon ma már több, mint 666 ezer ember követi őt, ám vélhetően ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Profilja alapján egyértelmű, hogy napi szinten foglalkozik a modellkedéssel és azt is bevallotta, hogy színésznői babérokra szeretne törni.

Akkor kapta fel nagyon az internet, mikor a TC Candler által szervezett “The 100 Most Beautiful / Handsome Faces 2019” versenyén beválogatták a 100 legszebb arcú ember közé. Tény, hogy nem lett első helyezett, ám annál sokkal többet nyert vele. Az egész világ szeme elé került, és úgy tűnik az emberek nem tudnak betelni vele.

Bár az élet úgy hozta, hogy életét kamerák előtt élje, Jade sosem álmodott arról, hogy modell lesz. Jelenleg az Egyesült Államokban, azon belül is Los Angelesben él, de ha teheti kerüli a nyilvánosságot és a paparazzikat. Abban a színésziskolában tanult, ahol Justin Timberlake és Britney Spears is.

Szerepelt már néhány filmben, illetve gyakran feltűnt már modellként videoklipekben is. A Vogue legrangosabb divatmagazinjának címlapjain is szerepelt. Bár azt mondják, hogy a szépség relatív fogalom, ezt a lányt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Annak ellenére, hogy hatalmas érdeklődés van iránt, ő megpróbál egyszerű és átlagos 16 éves lány lenni. Jelenleg egy professzionális Los Angeles-i ügynökség gondozása alatt áll, mely vigyáz a modellekre és színészekre.

Tagadhatatlan, hogy gyönyörű. Mi speciel nem tudjuk levenni róla a szemünket.

Ezek is érdekelhetnek