2022 május 22 vasárnap
KezdőlapCelebŐ Pataky Attila gyönyörű felesége - Orsolya 23 évvel fiatalabb az EDDA...

Ő Pataky Attila gyönyörű felesége – Orsolya 23 évvel fiatalabb az EDDA fontemberénél

-

Pataky Attila és Orsi 2014-ben keltek egybe, azóta pedig boldog házasságban élnek.

Az énekes és felesége egy Edda-koncerten ismerkedtek meg tíz évvel ezelőtt. Kezdetben csak barátok voltak, Orsi még szerelmi életének történéseit is megosztotta Attilával. Aztán közelebb kerültek egymáshoz, végül pedig szerelembe is estek.

Azóta is töretlen a szerelem Pataky Attila és felesége, Orsi között. Az Edda frontembere még 2009 nyarán talált rá 28 évvel fiatalabb párjára, aki minden koncertjére és turnéjára elkíséri őt. A házaspár már a gyerekvállaláson is elgondolkodott, az énekes ugyanis szeretne mindent megadni Orsinak, így nem zárkózott el attól, hogy közös babájuk legyen.

“Láttam magam előtt a negatív példákat, amik alapján eldöntöttem, csak akkor lesz gyerekem, amikor biztos társra találok” – mondta korábban Attila, aki most valóban megtalálta a nagy Ő-t.

Kapcsolatukban egy motorostalálkozó hozta meg a fordulatot, ugyanis ekkor csattant el köztük az első csók. Attila állítása szerint Orsi az igazi, sőt, még a 23 év korkülönbség sem zavarja őt.

“A kor nem érdem, csak állapot, ezt már nagyon korán megtanultam édesapámtól. Nem a korunk határozza meg, hogy működik egy párkapcsolat, hanem a két ember személyisége. Régen azzal hülyéskedtem, hogy de kár, hogy nem húsz évvel korábban találkoztunk. Nagyon jó, hogy nem akkor, a negyvenéves Pataky Attilát nem tudtam volna elviselni!” – mondta a 68 éves Pataky.

A pár öt éve mondta ki a boldogító igent.

Szívesen mesélnek az első csókról és a motorostalálkozóról, ahol szerelmük kezdetét vette.

Még otthonukban is oltárt állítottak szerelmüknek, rengeteg közös kép díszíti lakásukat.

Dúl a szerelem Attila és Orsi között.

Ezek is érdekelhetnek