2022 július 1 péntek
KezdőlapCelebŐ volt a világ legszebb kislánya: napjainkban így néz ki!

Ő volt a világ legszebb kislánya: napjainkban így néz ki!

-

Körülbelül 10 évvel ezelőtt a világ legszebb lányaként tartották nyilván. Olyan gyönyörű és különleges szépség volt már egészen fiatalon, hogy megihlette és megörvendeztette a leghíresebb tervezőket is. Hihetetlen, hogy milyen sokat változott az évek során. A mai cikkünkben bemutatjuk, hogyan is néz ki napjainkban Thylane Blondeau.

Thylane nagyon korán kezdte a modell karrierjét és kalandját a divat világában. 4 éves korában részt vett Jean-Paul Gaultier divatbemutatóján, a média pedig egyből elkezdett iránta érdeklődni. Veronika Loubry, Thylane édesanyja gondoskodott arról, hogy aktív szerepe legyen a divatvilágban és folyamatosan koordinálja a karrierjét. A korai egyengetés miatt a most 20 éves modell nagy sztár lett.

10 évesen elismerték a világ legszebb lányának, s ezt követően újabb és újabb ajánlatok éreztek hozzá. Thylane arról lett híres, hogy részt vett a a francia Vogue egy merész fotózásán, mely során erős sminkben és extravagáns ruhában pózolt a kamerák előtt. Természetesen ez nem mindenkinek tetszett, mert úgy gondolták egy ilyen fiatal lánynak nem szabadna így öltöznie, sem ennyire vastag, feltűnő sminket viselnie.

Thylane édesanyja annyit mondott az ominózus fotózásról, hogy fogalma sem volt, milyen ruhába öltöztetik lányát, mivel ő és férje sem vettek részt a fotózáson.

“A Vogue meghívott minket egy gyerekekkel foglalkozó külön foglalkozásra. A lányok nagyon jól érezték magukat. Én is ott voltam akárcsak a többi anyuka, de nem engedték meg, hogy a képeket a megjelenésük előtt megnézzük. Szóval engem nem lehet azzal vádolni, hogy megengedtem. Nem hiszem, hogy bármelyik szülő fejében az ment volna végig, hogy ez veszélyes vagy kompromittáló.”

A 20 éves Thylanenek már nem kell attól tartania, hogy a fotózások nem illenek hozzá, vagy megszólják mert túl extrém. Az évek során rengeteg elismerést kapott modellként, sőt nagyon sok szakmai ajánlatot kapott. Számos reklámkampány és divatház arca volt, 2018-ban pedig elnyerte az első helyet a 100 legszebb arcú ember között.

Thylan jelenleg nagyon aktív a közösségi médiában. Már több mint 4,2 millió követőt gyűjtött össze Instagramon, akiknek mindig bemutatja legújabb fotóit. Thylane munkával kapcsolatos fotói között számos magánjellegű kép is található. Például kiderül, hogy hol és kivel tölti szabadidejét.

Szerencsére nem esett ki az iskolai létből, aktívan tanult a modellkedés mellett, amiről azt vallotta, hogy csak egy kiegészítő tevékenység. Jelenleg a “Heaven May” nevű saját ruházati márkájának létrehozására összpontosít illetve szerelmére, Benre.

Szerintetek is gyönyörű?

Ezek is érdekelhetnek