2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekŐk a legfurcsább ikernővérek a világon - Nemcsak a ruhákon, hanem még...

Ők a legfurcsább ikernővérek a világon – Nemcsak a ruhákon, hanem még a férfiakon is osztoznak

-

Anna és Lucy DeCinque nagyon különleges kapcsolatban vannak. Ikrekként látták meg a napvilágot, de mégis olyanok, mintha egy emberként élnének. A 35 éves testvérek mindent megosztanak egymással a ruhákat, az ágyat, sőt még egy férfit is.

A 37 éves villanyszerelőként tevékenykedő Ben Byrne, közösen alszik egy hatalmas franciaágyban. Az Extreme Sisters nevű új TLC-show főszereplésével készült duó még a zuhanyzót és a WC-t is együtt használja. Ez még bizarrabbá teszi a kapcsolatukat.

“Amikor WC-re megy, én is megyek vele; amikor zuhanyozni akar akkor is vele tartok.” – nyilatkozták.

A nővérek arról is beszéltek, hogy egyszerre szeretnének teherbe esni ugyanattól a férfitól. Sokan ezt az életvitelt abszurdumnak ítélik, ám ők nem hajlandók a negatív véleményekkel foglalkozni.

Tudatosan likvidálják életükből azokat, akik nem tudják elfogadni életstílusukat. Nincs olyan pillanat, amit ne egymás társaságában töltenének. Úgy nyilatkoztak, hogy nem is tudnának egymás nélkül élni vagy tevékenykedni. Ha mégis külön töltenek néhány percet már szorongás fogja el őket.

Lucy úgy fogalmazott, hogy gyakorlatilag egy embernek számítanak. Szerencséjükre Ben nagyon megértő és kompromisszumkész partner.

“Ben megérti a kettőnk között lévő köteléket, így nem ítélkezik felettünk. Az első naptól fogva elfogad bennünket így ahogy vagyunk és nem féltékenykedik.”

Nem ez volt az első alkalom, mikor a rendhagyó életmódjukról beszéltek.

“Ez nem furcsa számunkra. Van egy barátunk, és mindhárman közös ágyban alszunk. A legtöbb férfi pont erre a felállásra vágyik, csak nem ismerik be.” – mondta Lucy.

Ti mit szóltok ehhez?

Ezek is érdekelhetnek