2022 május 23 hétfő
KezdőlapEmberekŐk a világ legszebb ikrei, akik első pillantásra belopják magukat a szívedbe

Ők a világ legszebb ikrei, akik első pillantásra belopják magukat a szívedbe

-

Mindenkinek a saját gyermeke és unokája a legszebb és legédesebb, amivel mi is egyetértünk. Ám nem mehetünk el amellett, hogy a cikkünkben szereplő bűbájos ikrek mennyire be fogják lopni magukat a szívetekbe, hiszen olyan elképesztően gyönyörűek, mintha csak mesebeli karakterek lennének. Mikor édesanyjuk, Jaqi Clements világra hozta őket, már akkor elkezdtek modellkedni. Bizony jól olvasod, csecsemőként. Természetesen már megnőttek a lányok, ám mind a mai napig modellkednek édesanyjukkal karöltve.

Elhoztuk az ikrek néhány képét és történetét, ami tuti biztos, hogy téged is magával fog ragadni.

A képen látható bájos ikerpár Kaliforniában született. A szülés a tervek szerint alakult és mindkét gyermek egészségesen látta meg a napvilágot. Szüleik, Kevin és Jaqi Clements még születésük előtt elnevezték őket, így kapták a Leah Rose és Ava Marie nevet.

Az ikrek szépsége a kórházi orvosokat és ápolókat is nagyon meglepte. 6 hónappal később édesanyjuk úgy gondolta elviszi őket egy modellügynökséghez, ám meggondolta magát, mert az ikreknek volt eg yidősebb testvére is Chase, akire vigyáznia kellett. A modellkedéssel járó élet nem tette volna lehetővé a kellemes és gondtalan hétköznapokat

2017-ben azonban Jaqi készen állt arra, hogy újabb esélyt adjon a modell világnak. Lányai beleegyezésével felkeresett több modellügynökséget és Ava Marie, valamint Leah Rose külön-külön ügynökséghez szerződött.

Jaqi természetesen gondoskodott arról, hogy lányai megfelelően járjanak iskolába és odafigyeljenek a tanulásra. Akkor mennek fotózásra, ha vége van a sulinak és a házi feladatokkal is kész vannak. Ha szükség van rá akkor a lányok külön órára járnak, hogy csiszolják iskolai tudásukat. Anyjuk semmiképpen sem akarja hagyja, hogy lányai a modellkedés miatt elhanyagolják a sulit.

Ha az ikreknek hétvégén kell fotózásra menni, akkor nagyon korán kelnek, mert a legtöbb munkájuk Los Angelesben van. Annak érdekében, hogy ne veszítsék el gyermeki bájukat, anyjuk mindig meglepi őket, vagy egy közös ebéddel, vagy egy izgalmas családi kirándulással.

Modell karrierjük kezdetén anyjuk, Jaqi régi fényképezőgépével és telefonjával fényképezte a lányokat. Ma már azonban jobban szereti, ha profi fotós készít róluk képet, mert ők mégis jobban értenek az egyedi képek készítéséhez.

Évekkel később a lányok olyan híres márkák arcai lettek, mint a Crocs, Sandcastle Magazine, Target, Skechers, Recess Kids és még sorolhatnánk. Természetes és egyedi szépségük az első perctől fogva mindenkit elbűvölt. Így jó gyorsan belopták magukat az emberek szívébe.

Jaqi szerette volna, ha lányai boldogok, de nemcsak a modellkedés miatt. Úgy döntött, hogy beíratja őket tánc és úszás oktatásra. Az ikrek életében egyénként a hét a szerencseszám, mivel július 7-én születtek.

Családjukban nemcsak ők gyönyörűek és szépek, hanem a többiek is beleértve a szülőket is. Mivel édesanyjuk és édesapjuk is helyesek meg szépek, így a gyerekek is jó géneket örököltek. Bátyjuk Chase Robert szintén feltörekvő modell, aki édesanyjára ütött. A modellkedésen kívül nagyon szeret kosarazni.

A Clements ikrek egyébként igazi csajok. Szeretnek öltözködni, szép ruhát húzni, énekelni, táncolni, na meg persze a figyelem középpontjában lenni. Annak ellenére, hogy vannak irigyeik, a család mindig mindenben támogatja őket, és ez számukra a legfontosabb.

Neked mi a véleményed róluk?

Ezek is érdekelhetnek