2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapÉletmódOllóval vágta le a péniszét felesége szeretőjének egy dühös férj

Ollóval vágta le a péniszét felesége szeretőjének egy dühös férj

-

A férfi megtudta, hogy élettársa megcsalja. Sajátságos módon állt bosszút!

Akit már csaltak meg, az pontosan tudja, hogy rettenetes érzés. Egyszerre érzünk fájdalmat, szomorúságot és mérhetetlen dühöt. Sokszor hallunk olyanról, hogy valamilyen módon bosszút áll a sértett fél. A most következő történet azonban egy eléggé erősre sikeredett.

Alex Bonilla egy 51 éves ötgyermekes apa. Tudomást szerzett róla, hogy a feleségének szeretője van és úgy gondolta, hogy kőkemény bosszút fog állni. 2 hónapig várt az alkalomra, mígnem biztosra ment, hogy a felesége aznap este a szeretőjével fogja tölteni az éjszakát.

2019. július 14-én betört az áldozat mobilházába Bellben. Lőfegyvert és egy fémcsövet is magával cipelt. A 32 éves áldozat elmesélte, hogy Alex megfenyegette, hogy ha ellenkezik, akkor végez vele. Bonilla a hálószobába cipelte a felesége szeretőjét és megkötözte. Lehúzta az alsóneműjét és egy rugalmas szalagot kötött a péniszéhez. Néhány pillanattal később egy ollóval levágta az áldozat hímtagját. Az 51 éves férfi magával vitte az eltávolított szervet, hogy a szerető ne tudja visszavarratni az orvosokkal. Hazafutott vele.

A Gilchrist megyei seriff hivatala arról számolt be, hogy az áldozat 11:00 körül hívta a 911-et. A levágott szerv hiánya miatt az orvosok nem sokat tudtak tenni. A férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már vizelni sem nagyon tud, nemhogy közösülni.

A vallomások egyébként nem teljesen fedik egymást. Alex állítása szerint csak beszélni és megfenyegtni tervezte a szeretőt. Azt vallotta, hogy a 32 éves férfi támadt rá és csak önvédelemből tette, amit tett. Aztán később azt is mondta, hogy elájult és ettől a pillanattól kezdve semmire sem emlékszik. A munkahelyén tartóztatták le.

A bíróság testi sértéssel, emberrablással, betöréssel és lőfegyverrel történő rablással vádolta. Egy hónappal ezelőtt azonban bűnösnek vallotta magát a megcsalt férj. 20 év börtönre ítélték 10 évre felfüggesztve. A férfinak több mint 251.000 dollár (75 millió forint) kártérítést kell fizetnie. Bonilla 2019 júliusa óta van börtönbe.

Alex barátai és rokonai felmentést kértek a bíróságtól. A férfinak öt gyermeke van, ráadásul hatalmas bírságot kell megfizetnie, amely befolyásolja a család életét.

A hűtlen feleség azóta sem kommentálta nyilvánosan az eseményeket.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek