2022 május 17 kedd
KezdőlapCelebŐrület az Instagram történetében - Jennifer Aniston képe miatt összeomlott a közösségi...

Őrület az Instagram történetében – Jennifer Aniston képe miatt összeomlott a közösségi oldal

-

A tegnapi nap valódi ünnep volt az Instagram történetében, ugyanis Jennifer Aniston regisztrált a közösségi oldalon. A sztár híres barátnői már régóta tagjai a platformnak, Aniston azonban csak most határozott úgy, hogy ő is az szeretne lenni.

Azt nem lehet tudni, hogy a színésznő milyen okból gondolta meg magát, hiszen mindig is azt állította, hogy ő szeretne kimaradni ebből az őrületből, de előbb-utóbb biztosan ezt is el fogja árulni. Azt azonban biztosan átgondolta, hogy melyik legyen az első kép, amelyet megoszt rajongóival.

A Jóbarátokkal készült fotója hatalmas sikert aratott, ugyanis 22 óra alatt kilenc millió lájkot gyűjtött össze a képpel.

Jennifer Aniston posztjának köszönhetően teljesen befagyott az Instagram, amelyet eddig még soha nem lehetett tapasztalni. A színésznőt olyan sokan szerették volna bekövetni, hogy a platform teljesen összeomlott.

Még az Instagram képviselője is megszólalt Jennifer oldalával kapcsolatban.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány embernek problémái vannak Jen oldalának bekövetésével. Ez az érdeklődés hihetetlen! Folyamatosan dolgozunk a megoldáson, és reméljük, hogy az oldal hamarosan ismét zökkenőmentesen fog működni.”

Ezek is érdekelhetnek