2022 július 6 szerda
KezdőlapTech & TudományÖsszeomlott az egész Google!

Összeomlott az egész Google!

-

Múlt héten a Facebook omlott össze. A Messenger üzenetküldő szolgáltatás nem ment nálunk, valamint Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban, Belgiumban, Franciaországban és Horvátországban. Ezen kívül még az Egyesült Királyságban is érkeztek hírek akadozásról.

Most hirtelen nem működik a Youtube, Gmail és úgy en bloc az összes Google szolgáltatás. Nem lehet leveleket küldeni, és nem működik a legnépszerűbb videós portál, a Youtube sem.

A Google egyelőre nem közölt semmit a leállással kapcsolatban. Az akadozások a következő szolgáltatásokat érintették.

Gmail, a YouTube, a Google Cégem, a Google AdSense, a Google AdWords, a Google Fotók, a Google Analytics, a Google Search Console stb. Gyakorlatilag mindent.

Meglehetősen aggasztó volt, ugyanis a Google sokak számára már egyet jelent az internettel. Azt se felejtsük el, hogy a mobiltelefonjaink nagy része is az ő szolgáltatásaikra alapul.

Meglehetősen nagy probléma, ha a cégóriásnál gondok vannak, ugyanis rengeteg cég támaszkodik az ő szolgáltatásaikra. Gondoljunk csak az üzleti levelezésre.

A probléma leginkább Európát sújtotta, de a tengerentúlról is érkeztek visszajelzések az szolgáltatások akadozását illetően.

Múlt héten a Facebook-nál voltak gondok. Sem náluk, sem pedig a Google-nél nem volt hasonló szintű probléma az évek során.

A szolgáltatások azóta újfent működni látszanak. Bízzunk benne, hogy nem történik több hasonló anomália.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben.

Ezek is érdekelhetnek