2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekÖsszesen 78 gyereke van és további 13 van úton - Nem képes...

Összesen 78 gyereke van és további 13 van úton – Nem képes leállni a világ Sperminátora

-

Vannak emberek, akik egész korán rájönnek arra, hogy nagy családot szeretnének. Régen ez nem volt kérdés, mivel rengeteg házaspárnak volt 6-7-8 vagy annál több gyereke. A mi világban viszont sokaknál már 2 gyerek is soknak számít. Ari Nagel azonban nem tartozott ebbe a csoportba. Neki minden vágya az volt, hogy sok-sok gyerek apukája legyen.

Jelen pillanatban 78 gyerek biológiai édesapja és további 13 van még úton. Biztos most azon gondolkodsz, hogy is lehetséges ez?! Nos, a férfi boldogan osztogatja hímivarsejtjeit, s ezzel a megmozdulásával megkapta a “Sperminátor” becenevet.

A látszattal ellentétben Ari Nagel nem hűtlen ember, csak egyszerűen szereti a gyerekeket. Nagyon művelt, aki egy New York-i egyetem matematikára szakosodott oktatójaként tevékenykedik. A férfival Claire Byrne újságíró beszélt az általa vállalt küldetésről.

Pár évvel ezelőtt a 44 éves oktatótól lett hangos az internet. A média Sperminátornak nevezte el a férfit, aki akkor még “csak” 22 gyermekről mesélt, mára ez a szám viszont elérte a 78-at, sőt hamarosan bővülni fog a “paletta”.

“Nagyon boldog vagyok, hogy ennyi gyermek apja lehetek. Mindennap látok közülük néhányat, olyanokat is, akikkel még nem találkoztam. Ez nyilván a családtól és a lakhelytől függ.”

Mikor megkérdezték tőle, hogy mi a helyzet az anyagiakkal, akkor azt nyilatkozta, hogy mindet jótékonyságból csinálja.

“Senkitől sem fogadok el pénzt! Általában ölelés és egy puszi a jutalmam. Soha nem volt problémám egyetlen nővel sem, akinek segítettem bővíteni a családját.” – mondta.

Nagel szikla szilárdan elkötelezte magát a küldetése mellett. Mivel az Egyesült Államokban él, és olykor a kötelesség hosszú útra hívja, így nem okoz problémát neki egy másik országba szállítani hímivarsejtjeit.

“A szolgáltatásaimat igénybe vevő nők java része itt él az Egyesült Államokban, de olykor elmegyek a tengeren túlra is. A múlt hónapban kétszer jártam Afrikában, hogy találkozzam azokkal a nőkkel, akiknek segítettem teherbe esni. Egy hónappal korábban Barbadoson voltam, majd Grúziában. Korábban Oroszországba utaztam, így néha szóba kerül az utazás, de időm nagy részét az Egyesült Államokban töltöm.” – folytatta.

Egy speciális tartályban szállítom a “terméket”, amit a hölgyek egy mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó klinikára visznek.

“Körülbelül egy tucat gyermekem fogant meg a régi módszer szerint. Ez akkor volt, mikor még nem igazán tudtam más módot a fogantatásra. Most azonban, hogy havonta egynél több nőnek segítek, nagyon nehéz kivitelezni az aktust. Ezzel nemcsak magamat, hanem azokat a nőket is védem, akik teherbe szeretnének esni. Nem szeretném, hogy a rendszeres kontaktok miatt bárki, bármit elkapna.”

Úgy nyilatkozott, hogy ezután is tovább fogja folytatni “munkáját” és segíti azokat a hölgyeket, akik más módon nem tudnak gyermeket vállalni.

Ezek is érdekelhetnek