2022 július 1 péntek
KezdőlapEmberekÖt tojást lopott egy boltból, hogy ne éhezzenek, de lebukott. A kiérkező...

Öt tojást lopott egy boltból, hogy ne éhezzenek, de lebukott. A kiérkező rendőrök azonban olyat tettek a nővel, amire senki nem számított.

-

Néhány embernek kemény sorsa van. Nem mindenki engedheti meg magának még a napi betevőt sem, hiszen nincs rá elég pénze.

2014-ben Helen Johnson két lányával, unokahúgával és 2 unokájával élt együtt. Havi 35.000 Forintnyi dollárból próbáltak megélni. Ennyit kaptak a gyerekek után. Egyik hónapban elvesztette a csekket, így az egész család élelem nélkül volt napokig. Helen elment egy boltba, hogy egy doboz tojást vegyen, de nem volt arra sem elég pénze.

Kétségbeesésében a zsebébe tett 5 tojást, mert tudta, hogy a gyerekeknek enniük kell. A zsebében azonban összetörtek és az üzlet alkalmazottai kihívták rá a rendőrséget. Helen biztos volt benne, hogy bilincset tesznek a kezére és beviszik az őrsre. Az üzlet azonban nem tett vádemelést ellene.

Az egyik rendőr vásárolt egy doboz tojást a nőnek. A tiszt számára nagyon ismerős volt a helyzet, hiszen gyermekként nekik is nélkülözniük kellett. Az ő édesanyja is mindent megtett azért, hogy a ő és a húga ne éhezzenek.

Néhány nappal az eset után a rendőr meglátogatta Helent. A nő rendkívül megijedt, hogy egy rendőr áll az ajtaja előtt. A család legnagyobb meglepetésére egy hatalmas halom élelmiszert kaptak ajándékba a rendőrtől.

Az biztos, hogy a rendőr emberségből jelesre vizsgázott. Nem sokan tennének hasonlót.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek