2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekOtt hagyta ápolói állását, hogy megalapítsa saját ruházati márkáját - Annyi pénzt...

Ott hagyta ápolói állását, hogy megalapítsa saját ruházati márkáját – Annyi pénzt keres vele, hogy 25 évesen nyugdíjba vonult

-

Nem minden ember boldog abban a munkakörben, amiben épp dolgozik. Ennek nagyvonalakban az lehet az oka, hogy nem testhezálló feladatokat kell ellátnia, nem szimpatikus neki a munkaidőbeosztás, esetleg kevés a szabadidő vagy maga a szabadság. Egy rendőrnek, tűzoltónak, egészségügyi dolgozónak, gyári munkásnak, vendéglátósnak…stb. nagyon nehéz előre tervezni, mivel sok esetben alakulhatnak ki SOS helyzetek és akkor bizony azonnal kell cselekedni.

Rengetegen egyébként bele is fásulnak a munkába ezért bizonyos időközönként új munka után néznek vagy ha lehetőségük adódik, akkor vállalkozást indítanak.

Egy amerikai édesanya név szerint Isabel Sanchez, egy nap ott hagyta ápolói állását, hogy vállalkozást indítson. Szeretett volna a saját maga ura lenni. Elege lett a folytonos éjszakázásokból, váltott műszakokból, álmatlanságból, fáradtságból…stb.

Létrehozta saját divatmárkáját összesen 60 ezer forintért, melynek segítségével már 25 évesen nyugdíjba tudott vonulni. Vállalkozása révén 7 számjegyű fizetésnek örvend, amivel gondtalan és természetesen nyugodt életet élhet.

Létrehozta a “Resiliently Me” nevű márkáját, melynek keretein belül olyan ruhadarabokat árul, amin női szlogenek szerepelnek.

A ruházatra kiterjedő vállalkozás mellett szépségápolási termékeket is forgalmazott a Monatnak. Egyik TikTok videójában elmagyarázta, hogyan maradt 20 milliós diákhitele az ápolói képzés után. Isabel az ápolói iskolában töltött ideje alatt hónapról-hónapra élt, és alaposan meg kellett gondolnia, mire költ. Részmunkaidőben pincérnőként dolgozott, de emellett próbált értékes időt fordítani fiára is.

Miután elvégezte az iskolát egy évet töltött benne, mielőtt elindította volna saját vállalkozását. Állítja, hogy élete legjobb döntését hozta meg azzal, hogy ott hagyta a kórházat és volt elég bátorsága belevágni a vállalkozásba. Most hét számjegyű fizetéssel rendelkezik, mellyel megvehette álomotthonát Miamiban.

Isabel azt is elárulta, hogy ennek hála sokkal több szabadideje lett és lehetősége nyílt gyermekével együtt elmenni nyaralni. A vállalkozásba befolyt összegből elegendő pénzt félre tudott tenni, hogy a fiának ne kelljen aggódnia egyetemi tanulmányai miatt.

Egy másik videóban Isabel reagált az őt ért kritikákra. A legtöbb ember azt feltételezte, hogy Isabel kezdeti tőkéjét szülei finanszírozták, ám ez nem igaz. Már nem volt sok pénze, így a bankszámláján lévő összeget, ami körülbelül 60 ezer forintnak felelt meg, fektette bele a vállalkozásba. Emellett többen is azt gondolták, hogy biztos jó kapcsolatai vannak ezért tudott könnyedén elindulni, de ez a pletyka sem bizonyult igaznak.

“Összesen 300 követővel indultam el, és a számuk napról-napra nőtt mikor megismerkedtek a vállalkozásommal.” – mondta.

Mikor megkérdezték, hogy miért hagyta ott ápolói állását azt felelte: „A szenvedélyem és érdeklődésem megváltozott. Sokkal több pénzt kerestem az online üzletemmel, amit voltaképpen bárhol csinálhattam.”

Ezek is érdekelhetnek