2022 június 25 szombat
KezdőlapEmberekOtt hagyta az egyetemet, hogy autómosót vegyen magának - 22 évesen olyan...

Ott hagyta az egyetemet, hogy autómosót vegyen magának – 22 évesen olyan sikeres, hogy hat számjegyű fizetése van és Maseratival járja a világot

-

Sokan gondolják azt, hogy az egyetem és a főiskola az egyetlen módja annak, hogy valaki sikeres legyen. Cikkünk főszereplője, a 22 éves Hannah Ingram bebizonyította, hogy ez óriási tévedés. Az ő esete igazolja, hogy nem kell felsőoktatási végzettség ahhoz, hogy valaki sok pénzt keressen és sikeres vállalkozó legyen.

Hannah az amerikai Tennessee államból származik, aki csak fél évet volt képes egyetemre járni. Nem arról van szó, hogy nem tanult jól, hanem arról, hogy unta az egészet ezért ott hagyta. Most saját autómosót üzemeltet és Maseratival járja a várost. Állítása szerint havi szinten hatjegyű fizetést visz haza, ami lehetővé teszi számára, hogy ne kelljen kuporgatnia.

Míg a vele egykorú nők férjhez mennek, gyermeket szülnek, vezetik a háztartást, addig ő a karrierépítést választotta. Elmondása szerint mindig is az volt a célja, hogy passzív jövedelmet szerezzen, így az önkiszolgáló autómosó pont optimális pénzszerzési lehetőséget kínált neki.

@hannah_ingram_

The best stream of passive income 🙌🏻 ##sidehustle ##money ##finance ##foryou

♬ original sound – The Hannah Ingram 👑

Több, mint 41 millió forintos kölcsönt kapott, amiből meg tudta vásárolni a szükséges dolgokat. Most nagyjából 14 millió forintnak megfelelő dollárt keres évente csak az autómosóból.

TikTok videója láttán sokan ledöbbentek, hogy mennyit keres anélkül, hogy bármit is tenne. Rendszeresen megmutatja milyen sok pénz van az érme- és bankjegygyűjtőkben. Általában ezeket hetente egyszer üríti ki.

@hannah_ingram_

Maybe next week I’ll show the vacuums too? 🤔🤑 ##passiveincome ##sidehustle ##money ##foryoupage

♬ original sound – Marcos

Hab a tortán, hogy az autómosó sem igényel sok erőfeszítést tőle. Hetente csak egyszer látogatja meg és azt is csak azért, hogy feltöltse a készletet valamint az az automatát, melyből tisztítószereket lehet venni.

A legnagyobb kellemetlenséget egyedül az jelenti, hogy minden másnap kell szemetet üríteni. Viszont ezt is okosan oldotta meg, ugyanis felbérelt néhány középiskolást, hogy végezzék el helyette a feladatot.

@hannah_ingram_

Easiest money EVER!! 🏦 ##passiveincome ##money ##success ##foryoupage

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Hannah elárulta, hogy barátai és családja kezdetben őrültnek tartották ötlete miatt, de “annyira megszállottja volt az üzleti és önfejlesztési könyvek olvasásának”, hogy végül hagyták had csinálja amit szeretne.

“Egyetemre is csak azért mentem, hogy a szüleim és a körülöttem élők örüljenek. Mikor ültem az órákon feszült voltam, és szüntelenül azon gondolkodtam, hogy ott hagyom.”

Az autómosó megvásárlása előtt majdnem 600 ezer forintot takarított meg különböző alkalmi munkáknak köszönhetően. Ebből képes volt megszerezni az ingatlan engedélyét.

Most az autómosó az elsődleges bevételszerzési forrása. Tervei között szerepel, hogy kibővíti és felújítja. Egy videóban azt is elárulta, hogy részmunkaidőben ingatlanosként dolgozik. Hozzátette, hogy nagyjából 138 ezer forintot keres óránként. Egyszer 688 ezer forintot keresett öt órányi munkával.

Most pénzügyi tanácsokat kínál oldalán azoknak, akik ugyanilyen életet szeretnének élni.

Ezek is érdekelhetnek