2022 május 20 péntek
KezdőlapCelebPalvin Barbi legújabb képe 21 ezer lájkot kapott egy perc alatt -...

Palvin Barbi legújabb képe 21 ezer lájkot kapott egy perc alatt – A modell szuperszexi fehérneműben pózolt

-

Palvin Barbi karrierje 2006-ban kezdődött, ekkor mindössze tizenhárom éves volt. Egy budapesti utcán sétált miközben felfedezték. Debütálása a Spur Magazinban volt. 2008-ban az Elle magazinban szerepelt, 2009-ben pedig már az IMG Modellügynökségnél dolgozott.

2012-ben az első magyarként lett a L’Oreal Paris nagykövete. 2011-ben és 2012-ben is elnyerte a Fashion Awards Hungary Az év modellje díját. Három évvel ezelőtt, 2016-ban a Sports Illustrated díja lett az övé, vagyis abban az évben Az év újonca díjat tudhatta magáénak.

2018-ban újra beválasztották a Victoria’s Secret Fashion Show modelljei közé. Egy év elteltével pedig, 2019-ben szintén első magyarként a Victoria’s Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje lett.

Karrierje folyamatosan ível felfelé. A fiatal modell mindig arra törekszik, hogy valami újdonsággal lepje meg rajongótáborát, akik odavannak tökéletes fotóiért.

Palvin Barbi legújabb képeit imádják a rajongói. A szupermodell irtó szexi fehérneműben pózolt. Azóta közel fél millió lájkot gyűjtött a dögös fotókkal.

Barbi amúgy is imádja a fehérneműs képeket, az eredmény pedig soha nem marad el. Rajongói folyamatosan dicsérik a modellt hihetetlenül szexi képei miatt. Íme korábbi fotóiból néhány.

És most itt a legújabb, fekete-fehér szuperszexi fotó:

Ezek is érdekelhetnek