Tim Bergling, művésznevén Avicii svéd zenész, lemezlovas, és zenei producer, még 2008-ban alkotta meg legelső dalát, ami nagy sikert aratott. Pik-pak belopta magát a fiatal zenész az emberek szívébe. Dolgozott olyan neves zenészekkel is, mint David Guetta,  Sebastian Ingrosso és Dj Tiesto. Sajnálatos módon a hírnév nem tett jót a fiatal sztárnak, mert nem tudta kezelni a hírnévvel járó terheket. Ő egyszerűen csak szerette a zenét és neki ez volt a világa.

2016-ban egy dokumentumfilmet forgattak Avicii életéről, ahol megmutatják, hogy élte mindennapjait a híres Dj, illetve milyen betegségekkel kellett megküzdenie, ami napról napra erősebb lett benne.

Amikor forgatták róla a dokumentumfilmet abban az évben döntött amellett, hogy végleg búcsút int a turnézásnak! A felvételeken egyértelműen látszik, hogy mennyire kimeríti a folyamatos szereplés, utazás, és volt olyan pillanat is, mikor konkrétan ülve képes volt elaludni.

Avicii (@avicii) által megosztott bejegyzés,

De annyira imádta a zenélést, hogy mindig rá tudták beszélni egy újabb koncertre. Ha akkor kitart a döntése mellett, és a menedzserek valamint a rajongók nem erősködnek, valószínűleg még mindig köztünk élne.

Sajnos nem mindenki viseli jól ezeket a terheket, Avicii egy rendkívül egyszerű személyiség volt, és sehogy máshogy nem tudta elviselni a terhet, csak az itallal.

Avicii (@avicii) által megosztott bejegyzés,

Ezek a képek tükrözik legjobban mennyire imádta a zenét, és hogy örömét lelte a zene elkészítésében is.

Avicii (@avicii) által megosztott bejegyzés,

Rengeteg képet osztott meg Instagram oldalán, ahol valamilyen hangszer előtt ül vagy épp áll. Sőt az egész oldalon csak ilyen képek vannak.

Avicii (@avicii) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzés25 hihetetlen fotó a világból, amely még a sokat látott embereket is meghökkenti.
Következő bejegyzésHatalmas meglepetés éri azt a tanárt, aki nem kap fizetést, ezért kényszerből az iskolában éjszakázik.