2022 szeptember 27 kedd
KezdőlapCelebPontosan ez volt az oka, amiért Avicii távozott az élők sorából! Döbbenetes...

Pontosan ez volt az oka, amiért Avicii távozott az élők sorából! Döbbenetes információk derültek ki!

-

Tim Bergling, művésznevén Avicii svéd zenész, lemezlovas, és zenei producer, még 2008-ban alkotta meg legelső dalát, ami nagy sikert aratott. Pik-pak belopta magát a fiatal zenész az emberek szívébe. Dolgozott olyan neves zenészekkel is, mint David Guetta,  Sebastian Ingrosso és Dj Tiesto. Sajnálatos módon a hírnév nem tett jót a fiatal sztárnak, mert nem tudta kezelni a hírnévvel járó terheket. Ő egyszerűen csak szerette a zenét és neki ez volt a világa.

2016-ban egy dokumentumfilmet forgattak Avicii életéről, ahol megmutatják, hogy élte mindennapjait a híres Dj, illetve milyen betegségekkel kellett megküzdenie, ami napról napra erősebb lett benne.

Amikor forgatták róla a dokumentumfilmet abban az évben döntött amellett, hogy végleg búcsút int a turnézásnak! A felvételeken egyértelműen látszik, hogy mennyire kimeríti a folyamatos szereplés, utazás, és volt olyan pillanat is, mikor konkrétan ülve képes volt elaludni.

Avicii (@avicii) által megosztott bejegyzés,

De annyira imádta a zenélést, hogy mindig rá tudták beszélni egy újabb koncertre. Ha akkor kitart a döntése mellett, és a menedzserek valamint a rajongók nem erősködnek, valószínűleg még mindig köztünk élne.

Sajnos nem mindenki viseli jól ezeket a terheket, Avicii egy rendkívül egyszerű személyiség volt, és sehogy máshogy nem tudta elviselni a terhet, csak az itallal.

Avicii (@avicii) által megosztott bejegyzés,

Ezek a képek tükrözik legjobban mennyire imádta a zenét, és hogy örömét lelte a zene elkészítésében is.

Avicii (@avicii) által megosztott bejegyzés,

Rengeteg képet osztott meg Instagram oldalán, ahol valamilyen hangszer előtt ül vagy épp áll. Sőt az egész oldalon csak ilyen képek vannak.

Avicii (@avicii) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetnek