Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapÉrdekességekPutyin ellen támadás készül! Fellázadtak az orosz oligarchák

Putyin ellen támadás készül! Fellázadtak az orosz oligarchák

-

A Putyin elleni lehetséges támadás időpontját Viktor Szuvurov, a szovjet hadsereg volt tisztje árulta el. Véleménye szerint az orosz államfő napjai meg vannak számlálva, mert az orosz oligarchák végre fellázadtak.

szuvorov

Az oligarchák azt mondták „elég…”

A történelem megismétli önmagát. A jelenlegi helyzetben mindannyian reménykedve idézik fel a történelem azon eseményeit, amikor az oroszok fellázadtak vezérük ellen, és véget vetettek uralmának. Szuvorov szerint az orosz oligarchák hatalmas vagyont vesztettek Putyin döntései kapcsán.

images

„Az emberek érzik, hogy süllyed a hajó. Helyet keresnek a mentőcsónakba, hogy menekülhessenek. Vannak oligarchák, akik sokat veszítettek Putyin politikája miatt, és nem tetszik nekik…”

-mondta Szuvorov

b636925da3ba94f3457e5b6dc917254b

Emlékezzünk vissza: az orosz oligarchák hatalmas árat fizetnek Putyin beteges ambícióiért. Ezek a veszteségek már dollármilliárdokban kerülnek. A médiában azt hallani, hogy Putyin egy bunkerben bujkál, és magával vitt néhány oligarchát is, akiknek megtiltotta a távozását.

putyin20

A Putyin elleni lehetséges támadás időpontja

Viktor Suvorov úgy véli, hogy a Kreml véres hatalmi megdöntése csupán idő kérdése . Az oligarchák fellázadtak Putyin politikája és nukleáris fegyverekkel való fenyegetései ellen.

„Nem akarok jósolni, de kifejtem személyes álláspontomat… Putyin nem éli meg a karácsonyt.”

-mondta a szovjet hadsereg egykori tisztje.