Világunk.hu
2023 december 5 kedd
Világunk.hu
KezdőlapCelebPutyin kómában - az orosz titkosszolgálat szerint nagyon rossz bőrben van az...

Putyin kómában – az orosz titkosszolgálat szerint nagyon rossz bőrben van az orosz elnök

-

Mi az igazság az orosz elnök egészségével kapcsolatban?

Már négy hónapja dúl a háború Oroszország és Ukrajna között. Az elmúlt hetekben úgy tűnik, hogy a támadók lassan fölénybe kerültek és közelebb jutottak a céljaikhoz. Az ukránok szerint 330 ezer katonát mozgósítottak az oroszok, amelyek közül 150 ezer harcol ukrán területen.

kep 2022 06 17 115421012

Emellé számtalan információ kering arról, hogy Putyin elnök egészsége romokban. Vajon, ha az orosz államfő „kidől”, akkor véget ér a háború?

A Newsweek lap szerint Putyin állapota már annyira rossz, hogy cselekvésképtelenné vált és kómában van. Persze pletykákkal tele a sajtó, így senki sem tudja az igazságot. Furcsa az egész, hiszen pár napja -állítólag- hosszabb telefonbeszélgetést folytatott Hszi Csin-pinggel, a kínai elnök 69. születésnapja alkalmából.

kep 2022 06 17 115457033

Ramzan Kadirov, a Csecsen Köztársaság vezetője szerint nincs alapja Putyin elnök betegségéről szóló pletykáknak, bár ez megint egy teljesen hiteltelen megjegyzés…

„Nevetséges képtelenség… Nagyon is vidám hangja volt, határozott, parancsoló hangja, készen áll a különleges műveletek befejezésére, a lehető legkevesebb kárt okozva az ukrán népnek és államnak”

-jelentette ki a csecsen vezető, bár eléggé propagandaszagú

kep 2022 06 17 115507647

A pletyka vélhetőleg az ukrán Obozrevatel nevű weboldalról származik. Innen jött az az információ is, miszerint az elnök rákbetegsége miatt végrehajtott műtétje során esett kómába.

A lényeg, hogy nem lettünk okosabbak…