2022 október 2 vasárnap
KezdőlapCelebPutyin lánya eltűnt!

Putyin lánya eltűnt!

-

Elizaveta Kriwonogi, más néven Luiza Roznoya Putyin törvénytelen lánya. Elizaveta nagyon aktív volt a közösségi médiában, majd hirtelen eltűnt. A közösségi oldalait törölte valaki. Mi történt?

Putyin magánélete

Vlagyimir Putyin magánélete kétségtelenül a Kreml egyik legrejtettebb titka. Hivatalosan elfogadott tény, hogy Putyinnak két lánya van, Maria és Jekaterina, volt feleségétől, Ludomila Aleksandrow-tól. 2013. június 6-án váltak el

Hogy alakult később az orosz diktátor magánélete? Itt sok elmélet létezik. A médiában egymásnak ellentmondó információk jelennek meg.

Az orosz vezetőnek egy fiatalabb művésztornászt, Alina Kabajevát kellett volna elvennie, aki 1983-ban született. A hírek szerint a pár titokban összeházasodott, és négy gyermekük született. Nem hivatalosan azt mondják, hogy a kilencvenes években Szvetlana Krivonogics-csal ápolt szoros kapcsolat eredményeként Putyinnak még egy gyermeke született, egy Luiza nevű lánya. Tehát, ha hinni lehet a jelentéseknek, a valóság az, hogy az orosz elnöknek hét gyermeke van…

Szvetlana és a lánya fényűző élete

Elizaveta Kriwonogics, más néven Luiza Rozova állítólag Putyin törvénytelen lánya, bár erre nincs egyértelmű bizonyíték, továbbá az orosz elnök soha nem erősítette meg, hogy Luiza Rozova az ő lánya.

A fiatal lány hónapokkal ezelőttig nagyon aktív volt az Instagramon, ahol több mint 100 ezren követték. A közösségi médián keresztül szívesen kérkedett drága ruhákkal és fényűző életével. Az egyik bejegyzésben Luiza megerősítette, hogy egy mesés lakásban él Monte Carlóban. Állítólag az anyjával együtt kapták a lakást Putyintól a hallgatásukért cserébe.

Putyin lánya eltűnt

Az ukrajnai helyzet miatt szappanbuborékként pukkant el a fiatal Luiza influenszer-varázsa. Mivel a legtöbben Putyin lányának tartják, elöntötte az oldalát a gyűlölethullám. Posztjai alatt több száz, háborús utalásokkal teli komment jelent meg. Maga Rozova nem beszélt erről a témáról. Nem sokkal később a fiatal lány összes fiókját törölték.

Senki sem tudja, mi történt valójában Luizával, de elméletek tömkelege kering a világhálón.

A feltételezések szerint Luziának van egy ingatlana Svájcban. Egy másik elmélet szerint az orosz vezető egész családja egy fényűző, modern bunkerben lakik a távoli Szibériában. Természetesen sok más forgatókönyv sem zárható ki…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek