2022 november 28 hétfő
KezdőlapTech & TudományPutyin megfenyegette a Nyugatot! "A válaszcsapás villámgyors lesz!"

Putyin megfenyegette a Nyugatot! “A válaszcsapás villámgyors lesz!”

-

A nyugati országok – főleg az USA- kijelentette, hogy “eget és földet” megmozgatnak, hogy Ukrajna megnyerje a háborút. Vlagyimir Putyin, azonban figyelmeztet mindenkit és megismételte a korábbi mondatait, miszerint:

Minden eszközük megvan, hogy villámgyors csapást mérjenek azokra az országokra, amelyek beleavatkoznak az Ukrajna elleni háborúba…

Putyin a ballisztikus rakétákra és nukleáris fegyverekre utalva figyelmeztet minden országot, amely megpróbál beavatkozni a háborúba.

“Minden eszközünk megvan, amellyel senki sem dicsekedhet”

Egy nappal azelőtt szólalt fel az észak-pétervári Orosz Szövetségi Gyűléshez tartozó Törvényhozók Tanácsa előtt szerdán, hogy Németországban csúcstalálkozót tartottak a nyugati nemzetek. Itt ígérték meg, hogy fokozzák a katonai támogatást Ukrajnának.

Ha valaki kívülről megpróbál beavatkozni Ukrajnában, és stratégiai fenyegetést teremteni Oroszország számára, a mi válaszunk villámgyors lesz – mondta Putyin

Pontos részleteket nem közöltek, de vélhetően döntés megszületett az oroszoknál azzal kapcsolatban, hogy mi az a “villámgyors” válasz.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek