2023 június 9 péntek
KezdőlapTech & TudományPutyin megfenyegette a Nyugatot! "A válaszcsapás villámgyors lesz!"

Putyin megfenyegette a Nyugatot! „A válaszcsapás villámgyors lesz!”

-

A nyugati országok – főleg az USA- kijelentette, hogy „eget és földet” megmozgatnak, hogy Ukrajna megnyerje a háborút. Vlagyimir Putyin, azonban figyelmeztet mindenkit és megismételte a korábbi mondatait, miszerint:

Minden eszközük megvan, hogy villámgyors csapást mérjenek azokra az országokra, amelyek beleavatkoznak az Ukrajna elleni háborúba…

kep 2022 04 28 090152024
Putyin megfenyegette a Nyugatot! "A válaszcsapás villámgyors lesz!"

Putyin a ballisztikus rakétákra és nukleáris fegyverekre utalva figyelmeztet minden országot, amely megpróbál beavatkozni a háborúba.

„Minden eszközünk megvan, amellyel senki sem dicsekedhet”

puttini
Putyin megfenyegette a Nyugatot! "A válaszcsapás villámgyors lesz!"

Egy nappal azelőtt szólalt fel az észak-pétervári Orosz Szövetségi Gyűléshez tartozó Törvényhozók Tanácsa előtt szerdán, hogy Németországban csúcstalálkozót tartottak a nyugati nemzetek. Itt ígérték meg, hogy fokozzák a katonai támogatást Ukrajnának.

Ha valaki kívülről megpróbál beavatkozni Ukrajnában, és stratégiai fenyegetést teremteni Oroszország számára, a mi válaszunk villámgyors lesz – mondta Putyin

kep 2022 04 24 165244072
Putyin megfenyegette a Nyugatot! "A válaszcsapás villámgyors lesz!"

Pontos részleteket nem közöltek, de vélhetően döntés megszületett az oroszoknál azzal kapcsolatban, hogy mi az a „villámgyors” válasz.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek