2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCelebRá sem lehet ismerni Vin Dieselre legújabb nyaralós képén

Rá sem lehet ismerni Vin Dieselre legújabb nyaralós képén

-

Mark Sinclair Vincent alias Vin Diesel a kezdetektől fogva szerepelt a “Halálos iramban” című franchiseban. A Dominic Torettot alakító színész szép lassan alakult át a szemünk előtt. Az első részben egy vékony mégis izmos karaktert alakított, akinek a kocsik és a nagyobb balhék voltak az élete középpontjában. Ahogy egyre több és több rész került a mozikba úgy lett Domból is nagyobb, szélesebb ember.

Sok rajongó azt gondolta volna, hogy Vin rendszeresen és hatalmas súlyokkal edz, hogy kordában tartsa magát, ám az igazság ettől jóval elszomorítóbb volt. Egyszer már felkapták a hírt, hogy Diesel nem is annyira kigyúrt a hétköznapokban, sőt mondhatni apu teste van. Erről képek is készültek, melyek bejárták az egész internetet.

2021. júniusában kijött a legújabb Halálos Iramban, vagyis a kilencedik rész. Ebben Diesel megint tetőtől-talpig kigyúrta magát és olyan elképesztő trükköket hajtott végre, hogy az ember csak pislogott. Tudjuk, hogy a filmet már hónapokkal ezelőtt felvették, de Vin megint úgy néz ki, mintha kihúzták volna a lába alól a talajt.

Legújabb nyaralós képén gyakorlatilag felismerhetetlen. Nem elég, hogy visszahízta amit leadott, de még az arcán is látszik mennyire megviselt. A színészt az olaszországi Portofino városa közelében kapták lencsevégre egy hajón.

Vin fekete-fehér úszónadrágot is viselt, és többször is simogatta nagyra nőtt hasát, mint aki jóllakott. Rajongói ledöbbentek, hogy alakulhatott át ismét ennyire.

Diesel egyébként szinte minden filmjére valahogy, valamilyen módon midig kipattintotta magát. A legtöbben keményfiút alakít, hiszen az áll hozzá legközelebb, ám mint kiderült a drámák sem állnak tőle messze.

Vin 2017 óta an kapcsolatban a modellként tevékenykedő Paloma Jiménezzel, akitől később két gyermeke is született. Az első Vincent a második Paulina. Kislánya Paul Walker barátjáról és kollégájáról kapta nevét. Ezzel szeretett volna tisztelegni előtt miután elhunyt egy tragikus autóbalesetben.

Te mit gondolsz a színész jelenlegi megjelenéséről?

Ezek is érdekelhetnek