2022 július 1 péntek
KezdőlapCelebRácz Jenőt és Schobert Norbit Photoshoppal vádolják, miután megmutatták hány kilót fogyott...

Rácz Jenőt és Schobert Norbit Photoshoppal vádolják, miután megmutatták hány kilót fogyott a séf

-

Ismét egy kis bulvárhír! Szeretjük az ilyeneket. Pláne, ha valakiről valami izgalmas, pletyka kap szárnyra.

Mostani alanyunk Rácz Jenő és Schobert Norbi. Norbi életében szinte teljesen normális dolog, hogy szétcincálja a média. Szúrós megjegyzései mellett nehéz elmenni ezért gyakran váltja ki a népharagot.

Rácz Jenőnek már a küszöbön az esküvője a gyönyörű Gyuricza Dórával. Ilyenkor az ember szeretne formába lendülni és Jenő séfnek is bizony volt pár plusz kilója, főleg deréktájon. Schobert Norbit kérte fel, hogy segítsen rajta.

Együtt edzenek és ennek eredményét egy látványos posztban tették közzé. 1 hónap alatt 10 kilótól szabadult meg a Michelin csillagos séf.

A kép mellé a következő szöveget írta: 1 hónapja ebédeltünk Norbièkkal és panaszkodtam neki, hogy nem megy a diéta és hogy hamarosan esküvőnk is van(kétségbe voltam esve…)Norbi baràtom elmondta, hogy túlsúlyos vagyok, ami hozzáteszem, nem esett valami jól, mert az embernek van annyi egója, hogy ne érezze magát tulsúlyosnak…őszintén, valahol bàntott a dolog, hogy igaza van és tenni akartam mindenképp azért, hogy top formàba legyek. “Jenő…! Ha azt csinálod amit mondok és betartod, akkor 80kg alá viszlek…!” Én erre kinevettem Norbit és azt válaszoltam, hogy utoljára 14évesen voltam 80kg alatt😬✌🏻 Hát mit mondjak!? Hálás köszönet😊

A séf szakmája miatt nem teheti meg, hogy ne kóstolja az ételeket. Ezen nem tud változtatni. A cukrot és a szénhidrátot azonban sikeresen száműzte az életéből, valamint heti 4-5 alkalommal edzett. Jenő szeretné ezt a formáját megtartani.

A fitneszguru is kiposztolta az átalakulást, azonban itt felcsillant a trollok szeme.

Sokan kételkednek a jobb oldali fotó eredetiségében. Egyesek Photoshopnak gondolják. Íme pár érdekes komment:

“Ezt a képet rettentően elcseszték! Ez most valami vicc? Ha photoshop akkor azért mert brutálisan gyenge munka lett, ha meg nem photoshop akkor meg azért mert úgy néz ki még az avatatlan szemnek is mintha az lenne! “

“Ez a második kép nagyon gáz. Mintha nem is egy emberé lenne a test meg az a hatalmas fej”

“Jobb térde műtve lett egy magán klinikán.A felvételen látszik hogy bal oldalon nem volt sebe vagy hege a térdén.Rosszul sikerült photoshop”

A vádakra reagált a séf is:

“1600cal edzès után. Természetesen a hajamat is photoshoppoltam. Fejemet pedig lekicsinyítettem, hogy ne bántson senkit. Hagytam magamon kis húst is most, nehogy itt a végén forradalom törjön ki. Jöhetnek a szakértők. Ha már a Hamiltont se engedjük versenyezni, ha már Katinka se tud úszni, akkor tiltsunk el engem is valamitől.”

Nekünk nem tisztünk eldönteni, hogy igaz-e a kép vagy manipulált. Ezt mindenki döntse el saját maga.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek