2022 június 27 hétfő
KezdőlapEmberekRagasztót kent a férfiasságára, hogy menyasszonya ne essen teherbe - Másnap kórházba...

Ragasztót kent a férfiasságára, hogy menyasszonya ne essen teherbe – Másnap kórházba kellett szállítani

-

Az interneten számos különös, furcsa és megrázó történetet lehet olvasni, melyek teljesen ledöbbentik az embereket. Nem egy olyan cikkel találkoztunk már, amiben az alany furcsa és rejtélyes betegségtől szenvedett, vagy épp fogalma sem volt arról, hogy várandós és zuhanyzás vagy bulizás közben hozta világra kisbabáját. Ugyanilyen borzalmas, mikor arról írnak a médiában, hogy hány felelőtlen szülő van a világon, akik magukra hagyják gyermekeiket és napokra eltűnnek.

Mostani posztunkban is egy nagyon abszurd történetet hoztunk el, mely valóban megtörtént, méghozzá Indiában. Természetesen tök jó, mikor az emberek mindent megtesznek, hogy a partnerük ne essen teherbe, de azért mindennek van egy határa. A normális és orvosilag is elfogadott, valamint biztonságos fogamzásgátlás közé tartozik az óvszer, a tabletta, az injekció, a spirál, vagy épp a vazektómia.

Cikkünk két főszereplője sem szeretett volna még kisbabát, ezért nagyon fura és meggondolatlan módon próbáltak védekezni. Mivel a hölgy nem szedett semmilyen fogamzásgátló tablettát, nem kapott ilyen injekciót, és spirál sem volt neki felhelyezve, és a férfi sem hozott magával óvszert, ezért “kénytelenek” voltak más úton-módon védekezni.

Hozzá kell tennünk, hogy a házaspár egyik tagja sem volt beszámítható állapotban, ugyanis mindketten komoly függőségektől szenvedtek. Az adott pillanatban is el voltak szállva, valószínű ezért sem gondolták végig milyen butaságot csinálnak.

A 25 éves Salman Mirza egyes források szerint epoxi ragasztót kent férfiasságára, hogy ezzel előzze meg a nem kívánat terhességet. Menyasszonya belement ebbe az őrültségbe, és bizony meg is lett az eredménye.

A jegyespár még június 22-én jelentkezett be egy szállodába Ahmedábád Juhapura negyedében. Pihenésük nem tartott sokáig, mivel másnap eszméletlen állapotban találták Mirzát. Ezt az információt a helyi rendőrség tette közzé.

Többen is ismerték a párt, és mindannyian megerősítették, hogy komoly gondjuk volt bizonyos szerekkel, ezért sem lepődnek meg azon, hogy így jártak.

Mivel ragasztón kívül semmi más nem volt náluk ezért azzal torlaszolták el a húgycsövet. A férfi a bokrok közelében feküdt eszméletlenül, mikor egy ismerőse rátalált. A férfi hazavitte, mert azt gondolta, hogy csak illuminált állapotban van.

Állapota rohamosan romlani kezdett ezért bevitték a Sola Civil Kórházba. Sajnos azonban már késő volt, ugyanis többszervi elégtelenség miatt elhunyt. Az orvosok szerint a ragasztó okozta a halálát.

“Sajnos a ragasztó károsította Salman szerveit, mely többszervi elégtelenséget okozott és elhunyt.”

Mirza rokonai állítólag vizsgálatot indíttattak halálával kapcsolatban, mivel úgy vélik, hogy olyan gyógyszert szedhetett, amely hatással volt az egészségére, és a ragasztó komplikációkat okozott.

Premsukh Delu rendőrbiztoshelyettes a helyi sajtóorgánumoknak elmondta: “Az elhunyt zsigeri mintáit törvényszéki vizsgálatra küldték. Jelenleg is várjuk az eredmények megérkezését”

Nem ez volt az első eset, hogy a férfiak ily módon próbáltak meg védekezni, ám a szakértők elmondták, hogy soha senki ne próbálja meg így lezárni a férfiasságát, mert nagyon komoly egészségkárosodást idézhet elő.

Ezek is érdekelhetnek