2022 július 5 kedd
KezdőlapMűvészetRagyogó optikai illúziók, amelyek elősegítik az állatok örökbe fogadását

Ragyogó optikai illúziók, amelyek elősegítik az állatok örökbe fogadását

-

Nagyon sok potenciális háziállat tulajdonos van, de néhányuknak szüksége van inspirációra ahhoz, hogy ne csak befogadják, de el is fogadják a kisállatokat. Amol Jadhav fotós és Pranav Bhide művészeti rendező egy kampányt hoztak létre, hogy felhívják a figyelmet örökbefogadási eseményükre. Ami a legfontosabb, eredményes volt erőfeszítésük, amelyet a Mumbai Állatgondozás és befogadás Világáért rendeztek meg Mumbaiban.

Az okos megvilágítási és keretezési technikákkal a kreatív duó illúzió portrék sorozatát készítette el, amelyek mindegyike két képet tartalmaznak egyben. A művészek a portré alanyait úgy rendezték el, hogy azzal állati alakokat hozzanak létre a közöttük lévő negatív térben. Alkotásuk akkor állt össze igazán, amikor bekapcsoltak egy szuper fényes háttér világítást, és elülső részükre gyengéd töltőfényt helyeztek el, amelyen tökéletesen megfelelt a rendezvénynek, amely az “El kell fogadni” címet viselte.

Az emberek látták és hallották a páros üzenetét, és az eredményeket tekintve meg is értették azt. Az előző évhez képest a részvétel 150%-kal növekedett, mindössze néhány óra leforgása alatt 42 örökbefogadáshoz vezetett.

Ezek is érdekelhetnek